Close
Ezt a hetet várták a skandináv bútorok rajongói

Ezt a hetet várták a skandináv bútorok rajongói

Svédország és a bútor szókapcsolata nem csupán az IKEA-t jelenti, hanem például a Stockholm Furniture & Light Fairt, amely mint mindig, most is megmutatja a legújabb skandináv dizájntrendeket.

Az idén hetvenedik évfordulóját ünneplő eseményt hétszáznál is több kiállító részvételével február 4–8. között tartják a svéd fővárosban a Stockholm Design Week keretében. A vásár egyik fő témájaként megismerhetjük az üvegházakkal kapcsolatos legújabb elképzeléseket, a sztárvendég pedig az indiai–brit dizájnerstúdió, a Doshi Levien lesz, melynek tagjai természetesen kiállítást és bemutatót tartanak, illetve egy beszélgetésen is részt vesznek.

A program újdonságaként WorkSpace Sweden néven a jövő munkahelyeiről tartanak fórumot a Stockholmsmässan kiállítóközpontban.

Ez is érdekelhet:

kiállítás | programajánló | bútor | dizájn | svédország

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram