Close
Ezt a hetet várták a skandináv bútorok rajongói

Ezt a hetet várták a skandináv bútorok rajongói

Svédország és a bútor szókapcsolata nem csupán az IKEA-t jelenti, hanem például a Stockholm Furniture & Light Fairt, amely mint mindig, most is megmutatja a legújabb skandináv dizájntrendeket.

Az idén hetvenedik évfordulóját ünneplő eseményt hétszáznál is több kiállító részvételével február 4–8. között tartják a svéd fővárosban a Stockholm Design Week keretében. A vásár egyik fő témájaként megismerhetjük az üvegházakkal kapcsolatos legújabb elképzeléseket, a sztárvendég pedig az indiai–brit dizájnerstúdió, a Doshi Levien lesz, melynek tagjai természetesen kiállítást és bemutatót tartanak, illetve egy beszélgetésen is részt vesznek.

A program újdonságaként WorkSpace Sweden néven a jövő munkahelyeiről tartanak fórumot a Stockholmsmässan kiállítóközpontban.

Ez is érdekelhet:

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom