Close
A Fashion Issue összehozza a jótékonyságot a divattal és a dizájnnal

A Fashion Issue összehozza a jótékonyságot a divattal és a dizájnnal

A Fashion Issue – A mi ügyünk kezdeményezés blogger gardróbvásárt, kerekasztal-beszélgetéseket és dizájneraukciót jelent, amelynek a Société Budapest, a kezdeményezés fő partnere ad otthont március 23-án.

Menedékház Alapítvány javára rendezett egész napos jótékonysági divatesemény célja, hogy összefogást indítson a divatipar szereplői és véleményvezérei között, felhívva a figyelmet a rászorulók megsegítésének jelentőségére.

A Menedékház Alapítvány olyan civil szervezet, amely évente 2200 rászoruló embernek, kisgyermekes családoknak és hajléktalanoknak nyújt segítséget átmeneti otthon, éjjeli menedékhely, nappali melegedő és betegszobás ellátás formájában. Az esemény során az adományozók a rászoruló családok kiköltözési támogatását, a gyermekek speciális felzárkóztatását és a hajléktalanok ellátását segítik.

A Fashion Issue – A mi ügyünk kezdeményezés mellé dizájnerek, bloggerek, véleményvezérek állnak a jótékonysági árverésen pedig több mint tizenöt hazai tervező egyedi tárgyára licitálhatnak a vendégek: különleges ékszerek, divatkiegészítők és szolgáltatások kerülnek kalapács alá – többek között – olyan hazai márkáktól, mint a dorivisy, Karman Jewelry, Boribianka, Vengru vagy a Müskinn. Az aukció háziasszonya Winkler Nóra.

A rendezvényre a belépőjegy ezerötszáz forint, amely a gardróbvásárra és a kerekasztal-beszélgetésekre biztosít belépési lehetőséget. Jegyvásárlásra a helyszínen lesz lehetőség a rendezvény napján. Tekintettel a helyszín korlátozott befogadóképességére, az alapítványt online támogatói jeggyel (5000 Ft, 10 000 Ft, 25 000 Ft) is lehet segíteni.

A részletes program itt követhető. 

Ez is érdekelhet:

Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom