Close
A Fashion Issue összehozza a jótékonyságot a divattal és a dizájnnal

A Fashion Issue összehozza a jótékonyságot a divattal és a dizájnnal

A Fashion Issue – A mi ügyünk kezdeményezés blogger gardróbvásárt, kerekasztal-beszélgetéseket és dizájneraukciót jelent, amelynek a Société Budapest, a kezdeményezés fő partnere ad otthont március 23-án.

Menedékház Alapítvány javára rendezett egész napos jótékonysági divatesemény célja, hogy összefogást indítson a divatipar szereplői és véleményvezérei között, felhívva a figyelmet a rászorulók megsegítésének jelentőségére.

A Menedékház Alapítvány olyan civil szervezet, amely évente 2200 rászoruló embernek, kisgyermekes családoknak és hajléktalanoknak nyújt segítséget átmeneti otthon, éjjeli menedékhely, nappali melegedő és betegszobás ellátás formájában. Az esemény során az adományozók a rászoruló családok kiköltözési támogatását, a gyermekek speciális felzárkóztatását és a hajléktalanok ellátását segítik.

A Fashion Issue – A mi ügyünk kezdeményezés mellé dizájnerek, bloggerek, véleményvezérek állnak a jótékonysági árverésen pedig több mint tizenöt hazai tervező egyedi tárgyára licitálhatnak a vendégek: különleges ékszerek, divatkiegészítők és szolgáltatások kerülnek kalapács alá – többek között – olyan hazai márkáktól, mint a dorivisy, Karman Jewelry, Boribianka, Vengru vagy a Müskinn. Az aukció háziasszonya Winkler Nóra.

A rendezvényre a belépőjegy ezerötszáz forint, amely a gardróbvásárra és a kerekasztal-beszélgetésekre biztosít belépési lehetőséget. Jegyvásárlásra a helyszínen lesz lehetőség a rendezvény napján. Tekintettel a helyszín korlátozott befogadóképességére, az alapítványt online támogatói jeggyel (5000 Ft, 10 000 Ft, 25 000 Ft) is lehet segíteni.

A részletes program itt követhető. 

Ez is érdekelhet:

jótékonysági | kezdeményes | Menedékház Alapítvány | divat | blogger

FOLYTASD EZZEL

Száznál is több programmal készül Budapest a 150. születésnapjára 

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom