A Fashion Issue összehozza a jótékonyságot a divattal és a dizájnnal

A Fashion Issue – A mi ügyünk kezdeményezés blogger gardróbvásárt, kerekasztal-beszélgetéseket és dizájneraukciót jelent, amelynek a Société Budapest, a kezdeményezés fő partnere ad otthont március 23-án.

Menedékház Alapítvány javára rendezett egész napos jótékonysági divatesemény célja, hogy összefogást indítson a divatipar szereplői és véleményvezérei között, felhívva a figyelmet a rászorulók megsegítésének jelentőségére.

A Menedékház Alapítvány olyan civil szervezet, amely évente 2200 rászoruló embernek, kisgyermekes családoknak és hajléktalanoknak nyújt segítséget átmeneti otthon, éjjeli menedékhely, nappali melegedő és betegszobás ellátás formájában. Az esemény során az adományozók a rászoruló családok kiköltözési támogatását, a gyermekek speciális felzárkóztatását és a hajléktalanok ellátását segítik.

A Fashion Issue – A mi ügyünk kezdeményezés mellé dizájnerek, bloggerek, véleményvezérek állnak a jótékonysági árverésen pedig több mint tizenöt hazai tervező egyedi tárgyára licitálhatnak a vendégek: különleges ékszerek, divatkiegészítők és szolgáltatások kerülnek kalapács alá – többek között – olyan hazai márkáktól, mint a dorivisy, Karman Jewelry, Boribianka, Vengru vagy a Müskinn. Az aukció háziasszonya Winkler Nóra.

A rendezvényre a belépőjegy ezerötszáz forint, amely a gardróbvásárra és a kerekasztal-beszélgetésekre biztosít belépési lehetőséget. Jegyvásárlásra a helyszínen lesz lehetőség a rendezvény napján. Tekintettel a helyszín korlátozott befogadóképességére, az alapítványt online támogatói jeggyel (5000 Ft, 10 000 Ft, 25 000 Ft) is lehet segíteni.

A részletes program itt követhető. 

Ez is érdekelhet:

Budapest mostantól más lesz – Megnyitott a Société

A Société olyan entitás, amihez hasonló még nem létezett az országban, sőt, még a közép-európai régióban sem. A Roadster bepillantott a kulisszák mögé.

árverés | aukció | divat | hazai márka | Menedékház Alapítvány

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom