Close
Csodás helyen nézhetünk meg egy szó szerint mesés kiállítást

Csodás helyen nézhetünk meg egy szó szerint mesés kiállítást

Művészet és divat találkozik a Fashion Streeten.

A Fashion Street, a Bartók Béla Boulevard és az ArtHungry közös képzőművészeti pályázatának első nyertes alkotója, Bereczki Kata mutatkozott be február 19-én a Deák Palotában. A Tales / Art / Fashion hívószavú pályázat első, festészeti kiírásában Kata Tales of my life című sorozatával nyert, mely március 10-ig megtekinthető a Fashion Street-i Deák Palota átriumában.

„Olyan hétköznapi jeleneteket ábrázolok, amelyeket szinte mindannyian átélünk, amelyek mindenkinek megvannak a családi fotóalbumban, csak éppen más szereplőkkel.”

– nyilatkozott Kata a festményekről, melyeken egy arctalan, de mégis nagyon ismerős fényképalbum bontakozik ki festmények formájában: közös múltunk egyénire szabható emlékképei.

A kiállítás március 10-ig hétköznap 9:00-17:00-ig látogatható a Deák Palota átriumában (Fashion Street, 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 15.).

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Török Alíz)

fashion street | bereczki kata | kiállítás

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram