Az Aria Hotelben található Harmony Spában minden megvan, ami a teljes relaxáláshoz kell. Mutatjuk is, mik ezek.
A Harmony Spa egy luxusszínvonalon kialakított wellness- és spaközpont, ahol a kellemesen derengő fények, a finoman búgó dallamok, a beleköthetetlen enteriőr és a balzsamosan lágy illatok mind-mind arra invitálnak, hogy egy időre felejtsük el a fenti világot, és merüljünk el saját testünk és lelkünk kényelmében.
Ehhez pedig nem csupán az exkluzív környezet, hanem az ugyanilyen magas színvonalú szolgáltatáspaletta is garantált.
Így írtunk korábban az Aria Hotelben található spáról, most viszont nem csak írunk róla, hanem meg is mutatjuk. A Budapest szívében található, minden érzéket feltöltő menedékről Moór Katalin, az Aria Hotel sales és marketingigazgatója, illetve a Harmony Spa vezetője, Németh Veronika mesél.
És ha több is érdekel, akkor olvasd el korábbi cikkünket arról, milyen is átélni egy klasszikus, minden érzéket megmozgató kezelést.
És azt se felejtsük el, hogy a kezelések, masszázsok és úszás után a Liszt Étteremben lehet csillapítani az éhségünket, méghozzá kreatívan megalkotott és ízletes fogásokkal. Az Aria Hotelben található étterem a történelmi régió jellemző alapanyagait, ízeit napjaink konyhatechnológiai vívmányainak felhasználásával, kortárs felfogásban tálalva élvezheti a közönség. Az őshonos sebes pisztráng édeskömény-salátával, zöld almával és napraforgóval kerül a vendég elé, a vaddisznóragut savanyított szilvával és dödöllével kínálják, az ősz egyik fontos fogását, a hagyományos Márton-napi libát kenyértésztával lezárt öntöttvas edényben szolgálják fel sült répákkal és bébicsiperkével gazdagítva. Az Osztrák–Magyar Monarchia területének egyik jellemző téli fogása, a disznótoros, a gazdag, húsos ételt azonban most vegán változatban készítik el, a rizses gombahurka, feketebabos céklahurka illetve a csicseriborsó kolbász és a lilakáposzta püré kombinációja nem csak a húsmentesen étkezőknek nyújthat maradandó élményt.
És ha nem mondtuk volna, remek koktélokat is lehet inni a High Note SkyBarban.
Összességében azt mondhatjuk, az Aria Hotelben minden megvan, ami segíthet ismét százszázalékos formába lendíteni minket!
A cikk létrejöttét támogatta az Aria Hotel.
masszázs | moor katalin | spa | harmony spa | aria hotel | kezelés
Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban
Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!