Felfedeztük a helyet Budapest szívében, ahol fel lehet tölteni a lemerült elemeket

Az Aria Hotelben található Harmony Spában minden megvan, ami a teljes relaxáláshoz kell. Mutatjuk is, mik ezek.

A Harmony Spa egy luxusszínvonalon kialakított wellness- és spaközpont, ahol a kellemesen derengő fények, a finoman búgó dallamok, a beleköthetetlen enteriőr és a balzsamosan lágy illatok mind-mind arra invitálnak, hogy egy időre felejtsük el a fenti világot, és merüljünk el saját testünk és lelkünk kényelmében.

Ehhez pedig nem csupán az exkluzív környezet, hanem az ugyanilyen magas színvonalú szolgáltatáspaletta is garantált.

Így írtunk korábban az Aria Hotelben található spáról, most viszont nem csak írunk róla, hanem meg is mutatjuk. A Budapest szívében található, minden érzéket feltöltő menedékről Moór Katalin, az Aria Hotel sales és marketingigazgatója, illetve a Harmony Spa vezetője, Németh Veronika mesél.

És ha több is érdekel, akkor olvasd el korábbi cikkünket arról, milyen is átélni egy klasszikus, minden érzéket megmozgató kezelést.
Az Aria Hotel Harmony Spa részlegén egy óra alatt feltöltődnek az elemek

Egy ötcsillagos szállodának a szolgáltatásai is ötcsillagosak, amelyeket anélkül is élvezhetünk, hogy megszállnánk a hotelben. Az Aria Hotel spa- és wellnessközpontját pedig mindenkinek receptre ajánljuk az év végi feltöltődéshez.

És azt se felejtsük el, hogy a kezelések, masszázsok és úszás után a Liszt Étteremben lehet csillapítani az éhségünket, méghozzá kreatívan megalkotott és ízletes fogásokkal. Az Aria Hotelben található étterem a történelmi régió jellemző alapanyagait, ízeit napjaink konyhatechnológiai vívmányainak felhasználásával, kortárs felfogásban tálalva élvezheti a közönség. Az őshonos sebes pisztráng édeskömény-salátával, zöld almával és napraforgóval kerül a vendég elé, a vaddisznóragut savanyított szilvával és dödöllével kínálják, az ősz egyik fontos fogását, a hagyományos Márton-napi libát kenyértésztával lezárt öntöttvas edényben szolgálják fel sült répákkal és bébicsiperkével gazdagítva. Az Osztrák–Magyar Monarchia területének egyik jellemző téli fogása, a disznótoros, a gazdag, húsos ételt azonban most vegán változatban készítik el, a rizses gombahurka, feketebabos céklahurka illetve a csicseriborsó kolbász és a lilakáposzta püré kombinációja nem csak a húsmentesen étkezőknek nyújthat maradandó élményt.

Ha valahol szívesen kihúznánk tavaszig, az ez a hely

A Liszt étteremben úgy váltottak át őszi hangulatba, hogy szinte örülünk, hogy vége a nyárnak.

És ha nem mondtuk volna, remek koktélokat is lehet inni a High Note SkyBarban.
Ahol Alaszka és Loch Ness találkozik – Végigkóstoltuk a téli menüt a High Note SkyBarban

A Bazilika mellett még pont megfizethető áron kapunk olyan komplex gasztronómiai élményfaktort, amilyet kevés helyen lehet a városban.

Összességében azt mondhatjuk, az Aria Hotelben minden megvan, ami segíthet ismét százszázalékos formába lendíteni minket!

A cikk létrejöttét támogatta az Aria Hotel.

masszázs | moor katalin | spa | harmony spa | aria hotel | kezelés

FOLYTASD EZZEL

Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban

Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Mutatjuk mit csinálj Horvátországban, ha elered az eső!
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom