A New York-i LaGuardia sörára annyira kiakasztotta a világot, hogy komoly szankciókkal tennék olcsóbbá az egész reptéri kínálatot.
Virális lett egy közösségi médiás bejegyzés a napokban, ahol arról posztolt valaki, mennyiért lehet egy korsó sört venni egy New York-i reptéren.
Egy korsó sör ára 27 dollár, azaz 9800 forint volt, amin annyian felháborodtak, hogy a kommentelésnél eggyel komolyabb szintre került a dolog és ezentúl hatóságilag szabályozzák a reptéri árakat.
A New York-i és New Jersey-i hatóságok bejelentése szerint egy új szabályozást vezetne be, mely szerint a reptéri étel- és italárak nem lehetnek tíz százaléknál magasabbak a városi, normál árakhoz képest.
A LaGuardia reptéren lefotózott vendéglátóhelyen a sörök 23 és 27 dollár között mozogtak, az indoklás pedig az amúgy is magas árakhoz képest is hihetetlenül drága sörre pedig a “tíz százalék Covid-megtérülési extra” volt.
“Senkinek nem szabadna ilyen egészen észveszejtő összeget fizetnie egy sörért”
– nyilatkozta a hatóság egyik illetékese, aki megígérte, hogy rutinszerűen ellenőrizni fogják a reptéri vendéglátóhelyek árait és a meghatározott sztenderdek betartását.
(Forrás: Travel+Leisure, fotók: Getty)
drága | ár | sörár | reptér | laguardia
Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod
10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod
Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!