Péntek délutánonként jóízűen vásárolhatsz Budán

Manapság már a városi forgatagban is óriási az igény a friss, organikus, adalékanyagoktól mentes finomságokra, illetve arra is, hogy mindezeket kellemes környezetben, és akár egy itallal a kezünkben szerezhessük be! Erre születik most meg a Finom Placc péntek délutánonként, melynek a helyszíne a nemrég nyílt új különleges kiülős gasztroudvar, a Hello Buda.

A Rózsadomb Center tőszomszédságában nyílt meg Buda legújabb és legfrissebb gyöngyszeme, a Hello Buda Fresh Market. A piachangulaton túl azonban jóval sokszínűbb profillal lehel életet a környékbe a hely, hiszen részben közösségi tér, részben kulturális helyszín, ahol a minőségi üzletek, a bár és az éttermek mellett aztán tényleg mindenki megtalálhatja a számításait.

Emellé a hangulat mellé október 1-től péntekenként délután 2-től 7 óráig a Finom Placc csapata szeretné a hazai termelők termékeit eljuttatni a vásárlókhoz. Minden, ami finom, megkóstolható, és megvásárolható lesz a Placcon úgy, hogy közben közvetlen válaszokat is kaphatunk a termelőktől a portékájukról. Ez a Placc a vidéki és az ínyenc ízek szerelmeseinek szól, és azoknak, akik ragaszkodnak hozzá, hogy a termelőtől rögtön az asztalra kerüljön a mesterséges anyagoktól mentes élelmiszer.

A piac, a hely bárja, éttermei és üzletei mellett péntek délutánonként élő zenével és gyermekprogramokkal is várják a szervezők az odalátogatókat. És természetesen a Hello Buda kutyabarát!

finom placc | piac | Hello Buda | budapest

FOLYTASD EZZEL

Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva

Sulciová Silvia interjú

Skót nyár a ködös budapesti belvárosban – Ilyen a 2023-as év whiskyje

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Csábító a magas a kamat, de mást is mérlegelni kell – private banking az MBH Bankkal
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom