Close
Genfben kiderül, hogy jól állnak-e a reklámok az élénk színekre mázolt kerámiáknak

Genfben kiderül, hogy jól állnak-e a reklámok az élénk színekre mázolt kerámiáknak

Gyorsan kell cselekednünk, ha kortárs művészek jóvoltából öblös színekben pompázó kerámiaedényeket néznénk meg egy galériában. 

Genfben, Larry Gagosian híres-neves galériájában tehetjük meg ezt, de csupán december 15-ig.

A Tűz és agyag névre keresztelt tárlaton Sylvie Auvray, Sio Kuszaka, Takuro Kuvata, Grant Levy-Lucero, Ron Nagle, Sterling Ruby, Peter Voulkos és Betty Woodman engedte szabadjára a fantáziáját, majd készített ismert márkák artworkjét követve olyan alkotásokat, melyek a múlt század közepétől kezdve végigkövetik az agyagedények művészi evolúcióját, kiemelten foglalkozva a kaliforniai innovációkkal, valamint az agyagozás technikájának fejlődésével.

(Fotók: gagosian.com)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom