Close
Genfben kiderül, hogy jól állnak-e a reklámok az élénk színekre mázolt kerámiáknak

Genfben kiderül, hogy jól állnak-e a reklámok az élénk színekre mázolt kerámiáknak

Gyorsan kell cselekednünk, ha kortárs művészek jóvoltából öblös színekben pompázó kerámiaedényeket néznénk meg egy galériában. 

Genfben, Larry Gagosian híres-neves galériájában tehetjük meg ezt, de csupán december 15-ig.

A Tűz és agyag névre keresztelt tárlaton Sylvie Auvray, Sio Kuszaka, Takuro Kuvata, Grant Levy-Lucero, Ron Nagle, Sterling Ruby, Peter Voulkos és Betty Woodman engedte szabadjára a fantáziáját, majd készített ismert márkák artworkjét követve olyan alkotásokat, melyek a múlt század közepétől kezdve végigkövetik az agyagedények művészi evolúcióját, kiemelten foglalkozva a kaliforniai innovációkkal, valamint az agyagozás technikájának fejlődésével.

(Fotók: gagosian.com)

gagosian gallery | Svájc | kiállítás | genf | használati tárgyak

FOLYTASD EZZEL

Hollandia mostantól három évig megszállja Budapestet

Az Agymanók és a Toy Story készítőjével érkezik a Magyar Zene Házába a jövőfesztivál

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom