Close
Genfben kiderül, hogy jól állnak-e a reklámok az élénk színekre mázolt kerámiáknak

Genfben kiderül, hogy jól állnak-e a reklámok az élénk színekre mázolt kerámiáknak

Gyorsan kell cselekednünk, ha kortárs művészek jóvoltából öblös színekben pompázó kerámiaedényeket néznénk meg egy galériában. 

Genfben, Larry Gagosian híres-neves galériájában tehetjük meg ezt, de csupán december 15-ig.

A Tűz és agyag névre keresztelt tárlaton Sylvie Auvray, Sio Kuszaka, Takuro Kuvata, Grant Levy-Lucero, Ron Nagle, Sterling Ruby, Peter Voulkos és Betty Woodman engedte szabadjára a fantáziáját, majd készített ismert márkák artworkjét követve olyan alkotásokat, melyek a múlt század közepétől kezdve végigkövetik az agyagedények művészi evolúcióját, kiemelten foglalkozva a kaliforniai innovációkkal, valamint az agyagozás technikájának fejlődésével.

(Fotók: gagosian.com)

agyagedény | kiállítás | kerámia | használati tárgyak | Svájc

FOLYTASD EZZEL

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Zenei klub New York-i mintára – Csodás adventi programokkal vár a Café Liszt

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram