Genfben kiderül, hogy jól állnak-e a reklámok az élénk színekre mázolt kerámiáknak

Gyorsan kell cselekednünk, ha kortárs művészek jóvoltából öblös színekben pompázó kerámiaedényeket néznénk meg egy galériában. 

Genfben, Larry Gagosian híres-neves galériájában tehetjük meg ezt, de csupán december 15-ig.

A Tűz és agyag névre keresztelt tárlaton Sylvie Auvray, Sio Kuszaka, Takuro Kuvata, Grant Levy-Lucero, Ron Nagle, Sterling Ruby, Peter Voulkos és Betty Woodman engedte szabadjára a fantáziáját, majd készített ismert márkák artworkjét követve olyan alkotásokat, melyek a múlt század közepétől kezdve végigkövetik az agyagedények művészi evolúcióját, kiemelten foglalkozva a kaliforniai innovációkkal, valamint az agyagozás technikájának fejlődésével.

(Fotók: gagosian.com)

tárlat | Svájc | genf | agyagedény | kiállítás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom