Close
Ha Rómában járunk, ezt a kiállítást biztosan nem hagyjuk ki

Ha Rómában járunk, ezt a kiállítást biztosan nem hagyjuk ki

Először láthatja a közönség klasszikus tárlaton Olaszországban az amerikai Sarah Sze munkáit. A legendás Larry Gagosian galériájának római részlege 2019. január 12-éig ad otthont a New York-i bázisú művész legújabb alkotásainak. 

Gagosian korábban olyan nagy neveknek adott már lehetőséget, mint Ellen Gallagher, Julian Schnabel és Andy Warhol. Október közepe óta elsősorban a szobrászati munkáiról és installációiról ismert, valamint multimédiás tájképeihez hétköznapi tárgyakat használó Sarah Sze alkotásait fogadja be és mutatja meg a nagyvilágnak.

Sze művészete összekapcsolja a tárgyak és képek bonyolult hálózatait több dimenzión keresztül, legyen szó festményről, rajzról vagy mozgóképről. Ebből a videóból többet megtudhatunk a munkásságáról, inspirációiról és arról is, hogyan érintik meg a mindennapok.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Gagosian.com)

video | gagosian gallery | Sarah Sze | róma | kiállítás

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram