Close
Ha Rómában járunk, ezt a kiállítást biztosan nem hagyjuk ki

Ha Rómában járunk, ezt a kiállítást biztosan nem hagyjuk ki

Először láthatja a közönség klasszikus tárlaton Olaszországban az amerikai Sarah Sze munkáit. A legendás Larry Gagosian galériájának római részlege 2019. január 12-éig ad otthont a New York-i bázisú művész legújabb alkotásainak. 

Gagosian korábban olyan nagy neveknek adott már lehetőséget, mint Ellen Gallagher, Julian Schnabel és Andy Warhol. Október közepe óta elsősorban a szobrászati munkáiról és installációiról ismert, valamint multimédiás tájképeihez hétköznapi tárgyakat használó Sarah Sze alkotásait fogadja be és mutatja meg a nagyvilágnak.

Sze művészete összekapcsolja a tárgyak és képek bonyolult hálózatait több dimenzión keresztül, legyen szó festményről, rajzról vagy mozgóképről. Ebből a videóból többet megtudhatunk a munkásságáról, inspirációiról és arról is, hogyan érintik meg a mindennapok.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Gagosian.com)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom