Close
Ennyire jótékony céllal még nem ihattunk rumot

Ennyire jótékony céllal még nem ihattunk rumot

A Fitzroy Premium Navy Rum két dolgot jelent: egy kiváló italt és az óceán stílusos megmentését.

Rendhagyó és ötletes palackba zárják a klasszikus eljárással készült, sötét, erőteljes ízvilágú, jamaicai, trinidadi és barbadosi védjegyeket tartalmazó rumot.

Az üveget az Északi-tenger partjainál, vagy éppen a parton talált üvegekből gyártják, a kupakok fő alkotóeleme pedig a Coca-Cola palackokról leázó, esetleg rajta maradt közismert vörös címke.

Ezt a formabontó és környezetkímélő ötletet egy amszterdami kreatív ügynökségnek köszönhetjük, amely így próbál tenni valamit az Északi-tengeren sodródó szeméthegyek ellen.

A projekt a From Waste To Wasted nevet kapta, a papírba csomagolt italok megvásárlásával mi magunk is hozzájárulhatunk a tenger tisztulásához.

De ez még nem minden: a nyereségből befolyó teljes összeget egy Északi-tengerrel foglalkozó hollandiai alapítványnak adományozzák.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: http://fromwastetowasted.nl)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom