Close
Ennyire jótékony céllal még nem ihattunk rumot

Ennyire jótékony céllal még nem ihattunk rumot

A Fitzroy Premium Navy Rum két dolgot jelent: egy kiváló italt és az óceán stílusos megmentését.

Rendhagyó és ötletes palackba zárják a klasszikus eljárással készült, sötét, erőteljes ízvilágú, jamaicai, trinidadi és barbadosi védjegyeket tartalmazó rumot.

Az üveget az Északi-tenger partjainál, vagy éppen a parton talált üvegekből gyártják, a kupakok fő alkotóeleme pedig a Coca-Cola palackokról leázó, esetleg rajta maradt közismert vörös címke.

Ezt a formabontó és környezetkímélő ötletet egy amszterdami kreatív ügynökségnek köszönhetjük, amely így próbál tenni valamit az Északi-tengeren sodródó szeméthegyek ellen.

A projekt a From Waste To Wasted nevet kapta, a papírba csomagolt italok megvásárlásával mi magunk is hozzájárulhatunk a tenger tisztulásához.

De ez még nem minden: a nyereségből befolyó teljes összeget egy Északi-tengerrel foglalkozó hollandiai alapítványnak adományozzák.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: http://fromwastetowasted.nl)

cimke | óceán | rum | környezetkímélő | Fitzroy Premium Navy Rum

FOLYTASD EZZEL

Ezekért a tejes kólákért őrül meg most éppen a világ

Hét ország, hét fantasztikus karácsonyi étel

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram