Close
Különös dolgokat látott ez a francia fotós háromezer méter magasan

Különös dolgokat látott ez a francia fotós háromezer méter magasan

Nyakunkon a nyitás, az ajtónkon kopogtat a szép idő – a virtuális pezsgőbontást pedig ezúttal egy hawaii kedvcsináló fogja jelenteni.

Egy francia fotós és filmkészítő, Florent Piovesan két éve ellátogatott a csendes-óceáni szigetcsoportra. Általában télen utaznak, és inkább hegyvidékre, így a lényegében Polinéziához tartozó amerikai szigetcsoport felkeresése igazi különlegesség volt a számukra.

“A tájak lenyűgözők, az ételek pazarok, és a tény, hogy

a türkizkék tengerparttól két óra alatt felérhetünk egy háromezer méter magas hegycsúcsra,

az maga az őrület” – fogalmazott a fotós. Az ott töltött két hét során úsztak, túráztak, felfedezték a szigetcsoport legszebb zugait és útvonalait, és szerencsére a kamerát sem felejtették el használni.

Florent Piovesan az Antarktiszra is ellátogatott tavaly:

sziget | szigetcsoport | Florent Piovesan | hawaii | kirándulás

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram