Close
Különös dolgokat látott ez a francia fotós háromezer méter magasan

Különös dolgokat látott ez a francia fotós háromezer méter magasan

Nyakunkon a nyitás, az ajtónkon kopogtat a szép idő – a virtuális pezsgőbontást pedig ezúttal egy hawaii kedvcsináló fogja jelenteni.

Egy francia fotós és filmkészítő, Florent Piovesan két éve ellátogatott a csendes-óceáni szigetcsoportra. Általában télen utaznak, és inkább hegyvidékre, így a lényegében Polinéziához tartozó amerikai szigetcsoport felkeresése igazi különlegesség volt a számukra.

“A tájak lenyűgözők, az ételek pazarok, és a tény, hogy

a türkizkék tengerparttól két óra alatt felérhetünk egy háromezer méter magas hegycsúcsra,

az maga az őrület” – fogalmazott a fotós. Az ott töltött két hét során úsztak, túráztak, felfedezték a szigetcsoport legszebb zugait és útvonalait, és szerencsére a kamerát sem felejtették el használni.

Florent Piovesan az Antarktiszra is ellátogatott tavaly:

FOLYTASD EZZEL
Több mint száz tulajdonos osztozik majd ezen a gyönyörűen felújított olasz palotán
Ez a szürreális vízesés a dubaji világkiállítás talán legmeghökkentőbb attrakciója
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom