Földrengés volt Oroszországban

5,8-as erősségű földrengést jelentettek Oroszországból, a Szahalin régióban található Severo-Kurilszk közeléből március 8-án.

Az Egyesült Államok Geológiai Szolgálata szerint az 5,8-as földrengés 33,2 kilométer mélységben történt, annak

nagyságát, epicentrumát és mélységét még most is vizsgálják a szeizmológusok a rendelkezésre álló adatok alapján.

Több kutatóközpont is elemzi az esetet, a kínai szakértők szerint a földrengés 5,7-es erősségű volt, a német szakértők 6-os, az olaszok 5,8-as, az Európai-Mediterrán Szeizmológiai Központ(EMSC) mérése alapján 5,7-es magnitúdójúra becsülik.

Az előzetes szeizmikus adatok alapján a rengést valószínűleg sokan érezték az epicentrum környékén, de jelentős károkat nem okozott.

Az epicentrumtól 107 kilométerre található, kétezernégyszáz lakosú Severo-Kurilszkban a rengést enyhe rázkódásnak érezhették.

(Forrás: volcanodiscovery.com)

oroszország | földrengés

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom