Close
Vasárnapig nézhetünk magyar és külföldi rövidfilmeket a 7. Friss Húson a Toldiban

Vasárnapig nézhetünk magyar és külföldi rövidfilmeket a 7. Friss Húson a Toldiban

Megkezdődött a budapesti Toldi moziban a március 31-ig tartó 7. Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál, melyen a vetítések mellett szakmai programokra is számíthatunk.

Hétfő délelőtt a filmes Job Marketen találkozhattak a filmszakma szereplői, délután pedig megkezdődtek a filmvetítések: délután a nyugdíjas nézők számára összeállított programmal, utána a tavalyi fesztivál díjazott filmjeinek vetítésével, majd elindult a magyar verseny az I. versenyblokkal.

A nemzetközi válogatás műsorában a három, különleges tematika alapján összeválogatott versenyblokk mellett idén is lesz LMBTQ- és horrorszekció, és francia élőszereplős filmeket és animációkat is láthatnak az érdeklődők. Az elmúlt években több ezren voltak kíváncsiak a legfrissebb, leginnovatívabb hazai és nemzetközi rövidfilmekből álló válogatásra a Friss Húson: a közönséget idén is minőségi, bátor és gyakran meghökkentő alkotások várják. A magyar programba összesen huszonkilenc filmet válogattak be, tizenhét rendező először szerepel a Friss Húson. Hat blokkban összesen 478 percnyi rövidfilmet nézhetünk meg.

A vasárnapig tartó esemény minden tudnivalója itt található. 

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Ezen a balatoni programon színt vihetsz a novemberbe
A budapestieknek érdemes december kilencedikét feljegyezni, ugyanis akkor indul a Resident Art Fair
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom