Close
Vasárnapig nézhetünk magyar és külföldi rövidfilmeket a 7. Friss Húson a Toldiban

Vasárnapig nézhetünk magyar és külföldi rövidfilmeket a 7. Friss Húson a Toldiban

Megkezdődött a budapesti Toldi moziban a március 31-ig tartó 7. Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál, melyen a vetítések mellett szakmai programokra is számíthatunk.

Hétfő délelőtt a filmes Job Marketen találkozhattak a filmszakma szereplői, délután pedig megkezdődtek a filmvetítések: délután a nyugdíjas nézők számára összeállított programmal, utána a tavalyi fesztivál díjazott filmjeinek vetítésével, majd elindult a magyar verseny az I. versenyblokkal.

A nemzetközi válogatás műsorában a három, különleges tematika alapján összeválogatott versenyblokk mellett idén is lesz LMBTQ- és horrorszekció, és francia élőszereplős filmeket és animációkat is láthatnak az érdeklődők. Az elmúlt években több ezren voltak kíváncsiak a legfrissebb, leginnovatívabb hazai és nemzetközi rövidfilmekből álló válogatásra a Friss Húson: a közönséget idén is minőségi, bátor és gyakran meghökkentő alkotások várják. A magyar programba összesen huszonkilenc filmet válogattak be, tizenhét rendező először szerepel a Friss Húson. Hat blokkban összesen 478 percnyi rövidfilmet nézhetünk meg.

A vasárnapig tartó esemény minden tudnivalója itt található. 

Ez is érdekelhet:

beszélgetés | toldi mozi | budapest | friss hús | vetítés

FOLYTASD EZZEL

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Zenei klub New York-i mintára – Csodás adventi programokkal vár a Café Liszt

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram