Close
Így alakítja át az utazásainkat a friss olasz helyzet

Így alakítja át az utazásainkat a friss olasz helyzet

Málta, Spanyolország, Ausztria és több ország is lépett az elmúlt órákban.

Tegnap este Olaszország karantént vezetett az ország teljes területén, és ez a hír több országot is mozgósított. Az elmúlt órákban sok fontos intézkedés történt, mi összeszedtük a legfontosabb, utazással kapcsolatos fejleményeket.

A spanyol kormányzat március 25-ig mindenféle repülőgép-összeköttetést törölt és megtiltott Spanyolország és Olaszország között. A spanyol repterekről nem szállnak fel gépek Olaszországba, és nem fogadnak Olaszországból érkező légijárműveket.

Málta ugyanígy tett, sőt, a kompjáratokat is szüneteltetik Szicília és a szigetország között, csak a teherhajók közlekedhetnek.

A Norwegian Air minden Olaszországba vagy onnan induló járatát felfüggesztette, és még nem tudni, ezek mikor indulnak újra.

Bárki, aki Izraelbe érkezik, két hétre önkéntes karanténba kell vonulnia – jelentette be Nejamin Netanjahu, az ország miniszterelnöke. Izraelben jelenleg negyvenkét esetet tartanak számon.

Moldovába tilos belépniük azoknak a külföldieknek, akik veszélyes övezetből érkeznek. A megszorítás azután lépett érvénybe, hogy kedden regisztrálták az első COVID–19 esetet az országban. Ion Chicu miniszterelnök azt mondta, nem tilthatnak be minden járatot, de azt elérhetik, hogy csak hazatérő moldovaiak szállhassanak fel a repülőgépek fedélzetére.

A szomszédos Ausztria közben minden száz főnél nagyobb, beltérben rendezett, és ötszáz főnél nagyobb kültéri rendezvényt betiltott. Ugyanakkor Ausztria csukva van az Olaszországból érkezők számára. “Senki nem léphet be Olaszországból Ausztriába, hacsak nincs friss orvosi papírja arról, hogy egészséges” – jelentette ki Sebastian Kurz kancellár. Az Olaszországban élő osztrákok hazatérhetnek, de csak akkor, ha két hétre önkéntes karanténba vonulnak.

Friss: időközben a RyanAir, az EasyJet és a British Airways is törölte minden olaszországi járatát.

FOLYTASD EZZEL
Kiderült, hogy nem csak jó levegőt, de valódi pénzt is termelnek a városi fák
Nagyon jól jött a vénasszonyok nyara a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnek
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom