Close
Minden idők legkreatívabb videója mutatja be a világ egyik legvágyottabb szigetcsoportját

Minden idők legkreatívabb videója mutatja be a világ egyik legvágyottabb szigetcsoportját

Andrew Norton minden idők egyik legkreatívabb és legaranyosabb utazási videóját hozta össze egy olyan egyszerű, de elegáns koncepcióban, hogy csak bámulattal lehet nézni.

A videóban egy egyszerű Skype-hívás kel életre, melyben Andrew és felesége beszélgetnek a férfi átélt kalandjairól. A kötetlen, vicces párbeszéd bepillantást enged a pár kapcsolatába, emellett a Galápagos-szigetek vadon élő állatai, természeti környezete is életre kel.

Norton négy napig forgatott a Galápagos-szigeteken, videója azonban ennél is hosszabb időre hagy mosolyt az arcunkon.

video | útifilm | utazási videó | galápagos-szigetek

FOLYTASD EZZEL

Egy egyetemista készítette el a világ legkreatívabb útifilmjét

Ide nem nyaralni, hanem inspirációért jön az ember

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram