Close
Minden idők legkreatívabb videója mutatja be a világ egyik legvágyottabb szigetcsoportját

Minden idők legkreatívabb videója mutatja be a világ egyik legvágyottabb szigetcsoportját

Andrew Norton minden idők egyik legkreatívabb és legaranyosabb utazási videóját hozta össze egy olyan egyszerű, de elegáns koncepcióban, hogy csak bámulattal lehet nézni.

A videóban egy egyszerű Skype-hívás kel életre, melyben Andrew és felesége beszélgetnek a férfi átélt kalandjairól. A kötetlen, vicces párbeszéd bepillantást enged a pár kapcsolatába, emellett a Galápagos-szigetek vadon élő állatai, természeti környezete is életre kel.

Norton négy napig forgatott a Galápagos-szigeteken, videója azonban ennél is hosszabb időre hagy mosolyt az arcunkon.

FOLYTASD EZZEL
Kolumbia titokzatos tájai karnyújtásnyira kerülnek
Végül nem terjedt el a sci-fi írók körében népszerű vasút, de ebben a városban felszállhatunk rá
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom