Close
Minden idők legkreatívabb videója mutatja be a világ egyik legvágyottabb szigetcsoportját

Minden idők legkreatívabb videója mutatja be a világ egyik legvágyottabb szigetcsoportját

Andrew Norton minden idők egyik legkreatívabb és legaranyosabb utazási videóját hozta össze egy olyan egyszerű, de elegáns koncepcióban, hogy csak bámulattal lehet nézni.

A videóban egy egyszerű Skype-hívás kel életre, melyben Andrew és felesége beszélgetnek a férfi átélt kalandjairól. A kötetlen, vicces párbeszéd bepillantást enged a pár kapcsolatába, emellett a Galápagos-szigetek vadon élő állatai, természeti környezete is életre kel.

Norton négy napig forgatott a Galápagos-szigeteken, videója azonban ennél is hosszabb időre hagy mosolyt az arcunkon.

galápagos-szigetek | video | útifilm | utazási videó

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram