Figyeljünk oda a csészeválasztásra
A teát hajlamosak vagyunk elfogyasztani kedvenc bögrénkből, ezzel azonban eléggé nagy hibát követünk el. A megfelelő csészeválasztás ugyanis fokozza a teázás élményét. A jó teáscsészéket úgy tervezték meg, hogy az ital gyorsabban iható hőmérsékletűre hűljön, miközben az aromák is fel tudnak belőle szabadulni. De nem csak a dizájn, a méret is számít. A zöld teát hagyományosan egy kis teáscsészében kínálják, így minden kortyban a finom ízekre tudunk összpontosítani.
Vissza a cikkhezAz ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!