Így válassz
Ahogy a fentiekből is látjuk, nincs univerzális győztes megoldás. És valahol éppen itt van a lényeg: a legjobb a saját igényeinken belüli változatos tejfogyasztás, mert a szervezetünknek és a környezetnek is ez teszi a legjobbat, az utóbbit azért, mert csökkenti az egyetlen tejtípus iránti keresletet.
És a testednek is a változatosság a legjobb. Ahogy Feller mondja, „a változatosan táplálkozó embereknek jellemzően a változatosabb a mikrobiomjuk is, ami rendkívül fontos a bélrendszer és az általános egészség szempontjából.” Végeredményben pedig éppen ez a cél.
Vissza a cikkhezAz ősz önmagában is tud szép lenni, de a Roadster aktuális számával még szebbé és izgalmasabbá tehetjük. Mit találunk benne? Ellátogatunk Jerevánba, és megmutatjuk, mit érdemes csinálni Örményország fővárosában, és megnézzük közelről Athén jelenleg legizgalmasabb kerületét, Keramiekoszt. Találkozunk a világhírű képzőművésszel, Julie Mehretuval, kifaggatjuk, mit csinál Szabados Ági Debrecenben, megkóstoljuk, mit főzött ki az Arany Kaviár új séfje, motorozunk Erdélyben, jachtozunk az Adrián és egyéb hedonista kalandokban is részt veszünk, de nem soroljuk fel mindet. Ezen kívül elbeszélgetünk a bájos izraeli ékszertervezővel, Tal Adarral, találkozunk Zwack Sándorral, bejárjuk a Sauska tokaji főhadiszállását, és elbeszélgetünk napjaink egyik legnevesebb európai portréfotósával, Rob Hornstrával. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!