Close
Már indulunk is ebbe a párizsi üzletbe, hogy megkóstoljuk Franciaországot

Már indulunk is ebbe a párizsi üzletbe, hogy megkóstoljuk Franciaországot

Ha az ínyencek Mekkáját keressük, alighanem Párizsba kell elutaznunk érte. Novemberben nyitotta meg második üzletét a La Grande Epicerie, amely négyemeletes gasztro szupermarketjében csupa jóságot kínál a világ minden tájáról. 

Legyen az prémium minőségű friss gyümölcs és zöldség, szósz vagy lekvár, helyben készült klasszikus francia péksütemény vagy nyálcsorgató tortaszelet, a La Grande Epicerie Rive Droite a gall ízek eszenciáját gyűjtötte össze ebben a patinás épületben.

Meglepetések sorára számíthat a francia konyhával ismerkedő gasztroturista a kóstolóktól a falakat díszítő óriás mozaikokig, a legfelső emeleten pedig egy hangulatos étterem várja.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: unpslash.com)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom