Close
Már indulunk is ebbe a párizsi üzletbe, hogy megkóstoljuk Franciaországot

Már indulunk is ebbe a párizsi üzletbe, hogy megkóstoljuk Franciaországot

Ha az ínyencek Mekkáját keressük, alighanem Párizsba kell elutaznunk érte. Novemberben nyitotta meg második üzletét a La Grande Epicerie, amely négyemeletes gasztro szupermarketjében csupa jóságot kínál a világ minden tájáról. 

Legyen az prémium minőségű friss gyümölcs és zöldség, szósz vagy lekvár, helyben készült klasszikus francia péksütemény vagy nyálcsorgató tortaszelet, a La Grande Epicerie Rive Droite a gall ízek eszenciáját gyűjtötte össze ebben a patinás épületben.

Meglepetések sorára számíthat a francia konyhával ismerkedő gasztroturista a kóstolóktól a falakat díszítő óriás mozaikokig, a legfelső emeleten pedig egy hangulatos étterem várja.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: unpslash.com)

párizs | gasztro | szupermarket | video | étterem

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram