Close
Már indulunk is ebbe a párizsi üzletbe, hogy megkóstoljuk Franciaországot

Már indulunk is ebbe a párizsi üzletbe, hogy megkóstoljuk Franciaországot

Ha az ínyencek Mekkáját keressük, alighanem Párizsba kell elutaznunk érte. Novemberben nyitotta meg második üzletét a La Grande Epicerie, amely négyemeletes gasztro szupermarketjében csupa jóságot kínál a világ minden tájáról. 

Legyen az prémium minőségű friss gyümölcs és zöldség, szósz vagy lekvár, helyben készült klasszikus francia péksütemény vagy nyálcsorgató tortaszelet, a La Grande Epicerie Rive Droite a gall ízek eszenciáját gyűjtötte össze ebben a patinás épületben.

Meglepetések sorára számíthat a francia konyhával ismerkedő gasztroturista a kóstolóktól a falakat díszítő óriás mozaikokig, a legfelső emeleten pedig egy hangulatos étterem várja.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: unpslash.com)

FOLYTASD EZZEL
Több mint száz tulajdonos osztozik majd ezen a gyönyörűen felújított olasz palotán
Ez a szürreális vízesés a dubaji világkiállítás talán legmeghökkentőbb attrakciója
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom