Kiderült, milyen ételekért és italokért fogunk rajongani jövőre

Alig másfél hónap van hátra az évből, így már érdemes kikacsintani 2024-re, hogy megtudjuk, milyen gasztronómiai trendek hatnak majd ránk.

A Yelp trendszakértőket kérdezett arról, mi várható 2024-ben a világ gasztronómiai életében. A guruk szerint pedig komoly változások előtt állunk.

A Yelp adatai szerint az Aperol Spritz-nek leáldozott, helyette egyre inkább a Hugo Spritz lesz a trendi. A bodzalikőrrel vagy bodzaszörppel készül édes koktélok iránti érdeklődés 1121 százalékkal nőtt az előző évekhez képest.

Szintén nő az érdeklődés a meglepő Martini-variációk iránt, így egyre többen fogják kóstolni a zöld mangós, a matchás, a permezános és a szarvasgombás koktélt is. Ami azonban biztosnak tűnik, hogy

az Espresso Martini-láz 2024-ben is kitart.

Az alkoholmentes italok között továbbra is a legnépszerűbbek a gyümölcsös-zöldséges turmixok lesznek, főleg akkor, ha azokat olyan világsztárok készítik, mint Haily Bieber, akinek epres, mandulatejes, kollagénes kreációjáért a fél világ rajong.

Az ételfronton a kaviár kilátásai a legjobbak, mivel az érdeklődés ezek iránt 31 százalékkal nőtt meg. Szintén népszerű lesz a hideg ramen tésztaétel, a Tsukeme.

(Forrás: Food&Wine, fotók: Getty)

trend | hugo spritz | koktél | turmix | hugo

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom