GEBO Tools, az egyik legnagyobb szerszám, berendezés és gép forgalmazó üzlet

Amikor frissen végzett az autószerelői képzésen, kétségtelenül el akarja kezdeni a szerszámkészlet kiépítését, nos, ekkor a gebotools.hu lesz a megfelelő partnere, ahol GEBO Tools szerszámok széles választéka várja Önt.

Sok üzlet megköveteli, hogy saját szerszámkészlettel rendelkezzen, ami azt jelenti, hogy ismernie kell a legjobb forrásokat a kiváló minőségű autószerelői felszerelésekhez, amelyek nagy igénybevétel mellett is kitartanak. Ugyanakkor, ha egy javítóműhely tulajdonosa, akkor is szeretne egy korrekt és garantáltan mindig beváló forrást a műhelyszerszámai számára, hogy könnyedén rendelhessen felszerelést online, és a termékeket közvetlenül az üzletébe szállítsák.

A GEBO Tools kínálatában, a teljesség igénye nélkül kéziszerszámokat, karosszériás eszközöket, mérő szerszámokat, kenő eszközöket és motorpumpákat. A fém- és fafeldolgozáshoz, hegesztéshez is a kiváló minőségű GEBO Tools-ok közül vásárolhat.

 

Csápos emelők – szabadság és sokoldalúság a műhelyben

 

A gyors ellenőrzéstől az olajcserén át az összetett javításokig, a 2 oszlopos csápos emelők által kínált sokoldalúság felülmúlhatatlan. Manapság a szervizek kulcsfontosságú eszközének számítanak, de a kérdés nem az, hogy szüksége van-e 2 oszlopos emelőre, hanem az, hogy melyikre van szüksége.

Mielőtt kiválasztaná a gebotools.hu kínálatából a megfelelő berendezést a szervizébe, először is meg kell győződnie arról, hogy valóban ilyen típusú autóemelőre van-e szüksége. A kétoszlopos csápos emelők a működési elve miatt kiemelkednek a többi típusú termék közül. Négy állítható kart használnak, amelyek lehetővé teszik, hogy a szerelő rögzítse az emelőpontokat a járműben. Ezek a pontok úgy helyezkednek el, hogy a jármű súlypontja "kiegyensúlyozott" legyen, így az autó egyenletesen emelhető.

Tekintettel arra, hogy a csápos emelőknek csak négy érintkezési pontra van szükségük a „felemelt tárggyal”, az általuk kínált szabad magasság páratlan. Ez a legnagyobb előnyük, teljes hozzáférést biztosítanak a jármű futóművéhez, ami megkönnyíti szinte bármilyen típusú javítás vagy rutinszerű karbantartás elvégzését.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom