Close
Ha szerencsés vagy, George Clooney-ék vendégül látnak olaszországi otthonukban

Ha szerencsés vagy, George Clooney-ék vendégül látnak olaszországi otthonukban

Ráadásul Európa egyik legszebb vidékén.

A Comói-tó és George Clooney neve gyakorlatilag összeforrt már egymással, most pedig egy jótékonysági akció keretében nem mindennapi lehetőséghez juthat egy szerencsés:

eltölthet egy emlékezetes napot a világhírű színész és felesége olaszországi otthonában.

A kiválasztott George és Amal Clooney tóparti villájában ételek és italok, no meg  természetesen a házaspár társaságában lazíthat, és hogy tényleg felejthetetlen legyen az élmény, még közös fotó elkészítésére is lehetősége lesz.

Az Omaze és George Clooney az olaszországi repülőjegy mellett a négycsillagos szállodai szoba árát is fedezi – igen, sajnos kis szépséghiba, hogy az ottalvás helyszíne nem a sztárpár vendégszobája.

És hogy mit kell tenni a Clooney-ékkal közös ismerkedős napért?

Mindössze annyit, hogy a pályázó díjmentesen nevez a játékra, de ha növelni szeretné a nyerési esélyeit, akkor adományozhat kisebb összegeket. Minél több pénzt adományoz, annál több nevezést kap, és annál nagyobb eséllyel húzzák ki a szelvényét a kalapból; például tíz dollárért száz nevezést, huszonöt dollárért 250-et, ötven dollárért ezret, száz dollárért pedig kétezer nevezést vehet. Valamennyi adomány George Clooney alapítványához (Clooney Foundation for Justice) kerül, és jótékony célra megy majd tovább.

Jelentkezni és adományozni ide kattintva lehet július 16-ig. A nyertes nevét augusztus 4-én ismertetik, a közös napot viszont addig nem hozzák össze, amíg le nem cseng a világjárvány.

A Comói-tónál akár egy hosszú hétvége is jó, de egy hónap azért sokkal jobb. Tavaly nyáron voltunk ott, itt pedig elmeséljük és megmutatjuk, mit láttunk és mit éreztünk a világ kétségtelenül egyik legpompásabb vidékén.

(Forrás: Matadornetwork, fotók: Unsplash, Pixabay, Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
A korábban már feloldott korlátozások visszaállítása mellett döntöttek Oroszországban
Csillagászati összegért kelt el a tizenöt perces űrútra szóló jegy
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom