Close
Művészeti galéria és étterem is található ezekben a misztikus termeszvárakban

Művészeti galéria és étterem is található ezekben a misztikus termeszvárakban

A hongkongi Cheng Chung Design építészstúdió egy középkori kisugárzású, misztikus, építészetileg is rendhagyó éttermet álmodott meg a kínai Dongfengyun városában.

Az épületegyüttes azonban nem csak egy egyszerű étterem. A hatalmas termeszvárakra hasonlító épületegyüttesben kiállítótér, művészeti galéria, szálloda és multifunkcionális csarnok is található.

Az 50% Cloud Artists Lounge nevű hely megtervezésével az egyik helyi művészt, Luo Hszit bízták meg. A téglából álló épületegyüttes szerkezetei acélerősítés és szögek nélkül készültek el; az enteriőr letisztult, és egyfajta semleges kísérő szerepét tölti be, hogy véletlenül se vonja el a figyelmet a kiállított műalkotásokról.

A komplexumban található bútorzat egyszerűnek mondható,

a enteriőrt hideg tónusú színek és ívelt formák tarkítják.

A beltérben a mesterséges és természetes fényekkel is ügyesen játszanak, amely díszítőelemként is szolgál, továbbá gyakorlati funkcióval is bír, hiszen hozzásegít a kiállított alkotások megvilágításához.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Dezeen)

FOLYTASD EZZEL
Itt az összes ország, ahol idén valamilyen formában fizetni kell a beutazásért
A föld alatti világ csodái között katedrálisok, vidámparkok és egy alvó vulkán is van
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom