Close
A Givenchy új nyári kollekciója elbűvölő utazásra csábít

A Givenchy új nyári kollekciója elbűvölő utazásra csábít

 Segít kiszakadni a városból és élvezni a vízpartok örömeit. 

A luxusmárka nyári kapszulakollekcióját Hubert de Givenchy strandruházati öröksége és a francia Riviéra stílusossága ihlette, de inspirálóan hatott rá Givenchy tengerparti birtoka is. Ez utóbbi a kifinomultságon és a visszafogott színpalettán jelenik meg.

A kollekcióban Matthew M. Williams kreatív igazgató fantasztikusan ötvözi a francia Riviéra laza csillogását saját kaliforniai gyökereivel. Így a ruhagyűjtemény nemcsak könnyed, de végtelenül elegáns is. Hatalmas figyelmet fordított a tökéletes kiegészítők megalkotására is, benne az ikonikus Voyou táska nyári, strandtáskának szánt szalma változatával.

Ugyanakkor egyértelműen visszaköszönnek az 1952-ben bemutatott Haute Couture strandruhák is, melyeket merész kivágásokkal, a rózsaszín, a tengerészcsíkok, a gyöngyök, a láncok és makramé részletek érzéki sziluettjével idéz meg.

De megjelennek az 1955-ös kollekció motívumai is, amiket a stílusos kaftánokon, táskákon és vászon tornacipőkön fedezhetünk fel.

A kollekcióban a Givenchy az innovatív gondolkodását is megmutatja. A ruhacímkéken ugyanis QR-kódokat helyeztek el, amiket beolvasva a vásárlók részletes tájékoztatást kapnak a ruhadarabok mosásáról, anyaghasználatáról, tanúsítványairól.

(Forrás: Haute Living, fotók: Givenchy)

nyári kollekció | givenchy | nyár | kapszula kollekció | strandruha

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram