Close
Most kiderül, merre viszi el a tavaszt és a nyarat a Givenchy

Most kiderül, merre viszi el a tavaszt és a nyarat a Givenchy

Audrey Hepburn kedvenc divatmárkája a napokban kijött új teaserével húzza a rajongók agyát: az egyperces videó az SS18 névre hallgató kollekcióból enged láttatni valamit.

A Steven Meisel által rendezett kisfilm egy New York-i kastélyban játszódik ismert modellek főszereplésével. A kollekciót megálmodó Clare Waight Keller arra kérte a szereplőket, viselkedjenek úgy, mintha egy barátjuk meghívná őket a partijára.

A kicsit vészjósló hangulatú, sötét tónusú klipben Ansley Gullelmi, Felice Noordhoff, Roos Van Elk, Piero Mendez, Lucas Estievenart és Hamid Amar Khodja tűnik fel.

Az 1952-ben Hubert de Givenchy által alapított divatház kezdetben kiegészítőket, parfümöket és kozmetikumokat forgalmazott, új vezetője manapság a sötét, vontatott világú, minimalista női ruhák felé tendál. Givenchy idejében a modern és nőies stílussal hódított, legismertebb ügyfele Audrey Hepburn volt.

Ez is érdekelhet:

divat | givenchy | teaser

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram