Close
Nagyot újít a spirituális utazók egyik kedvenc úti célja

Nagyot újít a spirituális utazók egyik kedvenc úti célja

Repülő “taxik” érkeznek az elektronikus bulijairól és jógaelvonulásairól híres Goára.

India legkisebb állama a szomszédos Mahárástrában és Karnatakában már nagy népszerűségnek örvendő, repülő Uberként is aposztrofált BLADE-del együttműködve helikopteres szolgáltatást indít, mellyel a tengerpartot és az állam egyébként nehezen elérhető belső területeit igyekszik összekötni, ami nemcsak a turisták, de a helyiek közlekedését is megkönnyítheti.

A helikopterekkel nemcsak gyorsabban lehet odaérni a városközpontokból a belső területekre, de így az utazók megismerhetik Goa rejtettebb részeit is.

A gépek a goai repülőtérről indulnak az Észak- és Dél-Goa területére és Ó-Goa városába, emellett magán charterjáratokat is igénybe lehet venni a szomszédos Mahárástra tartományba. A turisták a gépekről megcsodálhatják a lenyűgöző goai partokat, a Nyugati-Ghátok hegyvonulatait és az állam belső, sűrű erdők borította, vadregényes részét.

Helikopterrel már a Himaláját is körberepülhetjük, a világ egyik legveszélyesebb szigetét viszont inkább még így se közelítsük meg.

(Forrás: The Times of India, képek: Unsplash)

goa | india | helikopter

FOLYTASD EZZEL

Rangos turisztikai elismeréseket kapott Magyarország Kínából

Életveszélyesen meleg van, harmadfokú hőségriadót rendeltek el az egész országban mától

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom