Close
Nagyot újít a spirituális utazók egyik kedvenc úti célja

Nagyot újít a spirituális utazók egyik kedvenc úti célja

Repülő “taxik” érkeznek az elektronikus bulijairól és jógaelvonulásairól híres Goára.

India legkisebb állama a szomszédos Mahárástrában és Karnatakában már nagy népszerűségnek örvendő, repülő Uberként is aposztrofált BLADE-del együttműködve helikopteres szolgáltatást indít, mellyel a tengerpartot és az állam egyébként nehezen elérhető belső területeit igyekszik összekötni, ami nemcsak a turisták, de a helyiek közlekedését is megkönnyítheti.

A helikopterekkel nemcsak gyorsabban lehet odaérni a városközpontokból a belső területekre, de így az utazók megismerhetik Goa rejtettebb részeit is.

A gépek a goai repülőtérről indulnak az Észak- és Dél-Goa területére és Ó-Goa városába, emellett magán charterjáratokat is igénybe lehet venni a szomszédos Mahárástra tartományba. A turisták a gépekről megcsodálhatják a lenyűgöző goai partokat, a Nyugati-Ghátok hegyvonulatait és az állam belső, sűrű erdők borította, vadregényes részét.

Helikopterrel már a Himaláját is körberepülhetjük, a világ egyik legveszélyesebb szigetét viszont inkább még így se közelítsük meg.

(Forrás: The Times of India, képek: Unsplash)

helikopter | india | goa

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram