Górcső alatt az adminisztratív munkakörök

Annak ellenére, hogy a világ munkaerőpiaca folyamatosan változik, az irodai munkák iránti érdeklődés továbbra is töretlen. Hogy miért? Nos, véleményünk szerint ez leginkább azzal magyarázható, hogy azt adminisztratív pozíciók a terhelést, az igénybevételt és a jövedelmet tekintve az arany középutat jelentik.

 

Egy irodai adminisztrátor állás, könyvelési feladatokra Zalaegerszegen teljes munkaidőben lehetőséget ad arra, hogy egy kényelmes irodában keressük meg a kenyérre valót. Az egyetlen elvárás a pozíció betöltéséhez, hogy rendelkezzünk középfokú végzettséggel. Persze, ha mindemellett van még némi számítástechnikai, informatikai alapismeretünk, illetve mérlegképes könyvelői végzettségünk, akkor azt pluszt jelenthet.

 

Azt a fajta kiszámíthatóságot, amely egy ilyen pozícióval jár, pedig még nem is említettük. A legtöbb esetben ugyanazok a munkafolyamatok kerülnek terítékre, ugyanazon a helyen kell elvégezni őket, hagyományos nyolcórás munkarendben.

 

Bár egyébként manapság már az adminisztratív állások esetében a részmunkaidős, illetve a home office munkavégzés sem ritka, vagyis a munkavállalóknak lehetőségük van arra, hogy hetente néhány napot otthonról dolgozzanak.

 

Miből tudhatjuk, hogy nekünk való egy ilyen állás?

 

Minden helyzetben törekszünk a tökéletességre, és a folyamatosan elemző attitűdünknek köszönhetően kiemelkedően precíz munkát végzünk? Kiválóan bánunk az adathalmazokkal és a táblázatokkal? Mindenünk a kiszámíthatóság, a tervezett munkavégzés és maga a tervezési, számítási folyamat?

 

Amennyiben ezeknek a dolgoknak a többsége igaz ránk, akkor biztosra vehetjük, hogy nagyszerű irodai alkalmazott válik majd belőlünk. Akkor pedig végképp, ha mindemellett még imponál számunkra az a légkör, amikor másokkal együtt, de mégis külön asztaloknál, részlegeken dolgozunk.

 

Fogadjuk meg a fenti tanácsokat!

 

Az a munkavállaló, aki nem megfelelő környezetben tevékenykedik, a feladataira sem tud megfelelően koncentrálni, ami negatív hatással van a hatékonyságára és az elvégzett munka minőségére.

 

Ezért is bír kiemelt jelentőséggel, hogy mielőtt megpályáznánk egy adminisztratív pozíciót, alaposan gondoljuk át, valóban nekünk való-e. Abban az esetben pedig, ha úgy ítéljük meg, hogy igen, akkor folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk a személyre szabott beállításaink szerint!

 

Ha növelni akarjuk az esélyeinket

 

Amennyiben fontos számunkra, hogy minél előbb egy új állásra leljünk, akkor az esélyeink maximalizálása érdekében, célszerű feltölteni az önéletrajzunkat a különböző állásportálokra, például a Zalaegerszegállás oldalra.

 

Számtalanszor előfordul ugyanis, hogy egy cég nem hirdeti meg a megüresedett pozíciót, hanem megvásárolja az álláskereső webhelyek adatbázisát, és abban keresi meg a potenciális jelölteket.

 

Végül érdemes még hírlevelet és e-mailben történő értesítést is kérni, ha megjelenik egy a preferenciáinknak megfelelő pozíció.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Mit érdemes tudni az oázisról?

Hatékony kommunikáció a munkahelyi sikerekért

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom