Close
Grace Kelly nászutas szuperjachtja megújult és most világvégi kalandokra visz

Grace Kelly nászutas szuperjachtja megújult és most világvégi kalandokra visz

Most valóra válik az álma azoknak, akik mindig is arra vágytak, hogy királyként hajózzanak a Galápagos-szigeteken.

A Quasar Expeditions a közelmúltban felújította Grace Kelly színésznő és hercegné nászutas jachtját, ami a híres szigetvilág idei expedícióinak ad majd otthont.

A Camper és Nicholsons által építettet hajót Arisztotelész Onasszisz görög hajótulajdonos és mágnás ajándékozta az amerikai színésznőnek és III. Rainier monacói hercegnek 1956-os esküvőjük alkalmából.

A nászutasok Korzika és Szardínia partjain hajóztak vele, végül megváltak tőle.

A Quasar Expeditions a Grace névre keresztelt hajót teljesen felújította: megújult a nyolc fürdőszobás kabin, a bár és a konyha is. A munkálatok során ügyeltek arra, hogy az új dekoráció modern legyen, de megőrizzék a jacht hangulatát is. A meleg árnyalatú, fa elemek végül tökéletes harmóniába kerültek az új, innovatív megoldásokkal.

Az esztétikumon túlmenően Grace hajtóművét is tovább fejlesztették. Új motorokkal, generátorokkal, stabilizátorokkal és légcsavarokkal szerelték fel, hogy csendesebb és hatékonyabb legyen.

Azok, akik szívesen utaznának a luxushajón, páratlan élménnyel gazdagodhatnak, hiszen két nyolcnapos és egy tizenöt napos utazáson is részt vehetnek, melyek során megismerhetik a környék vadon élő állatait, így a bálnákat, a delfineket, a rájákat, az oroszlánfókákat és a rövid fülű baglyokat is.

(Forrás: RobbReport, fotók: Quasar Expeditions)

szuperjacht | hajó | grace kelly | jacht

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ezeken az olasz strandokon nem lesz tömeg a nyáron, nem léphetnek be akármennyien

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram