Close
Végre vízre szállt az elmúlt évek legjobban várt szuperjachtja

Végre vízre szállt az elmúlt évek legjobban várt szuperjachtja

Az Evrima a Ritz-Carlton Yacht Collection három hajója közül az első, amelyik hivatalosan is útnak indult.

Kihajózott az Evrima, a Ritz-Carlton szuperjachtja, amelyet kifejezetten a luxus szállodalánc számára terveztek. A szuperjacht október 15-én kezdte meg első útját, melyet Barcelonából Nizzába tett meg hét nap alatt.

A hajó megépítése nem volt egyszerű, több mint három évet csúszott az első út az ellátási lánc folyamatos problémái miatt. Most azonban úgy tűnik, hogy az innovációkat is tartalmazó, minden négyzetcentiméterében stílusosságot és luxust sugárzó hajó elöl minden akadály elhárult, hogy kiszolgálhassa a prémium utasok igényeit.

Chris Gabaldon, a Marriott International luxusmárkákért felelős alelnöke úgy fogalmazott, miközben folyamatosan fejlesztik legendás márkájukat, nem is lehetnek izgatottabbak, hogy vendégeiknek immár arra is lehetőséget tudnak biztosítani, hogy

új módon tapasztalják meg a Ritz-Carlton esszenciájának színe-javát.

Azt remélik, hogy

a Ritz-Carlton ötvözni tudja a szállodák által nyújtott életmódot a hajók által biztosított szabadsággal.

Nem meglepő módon a szuperjachtot az überluxus jelzővel illették. Egyebek mellett helyet kapott benne egy Ritz-Carlton wellness-központ, egy éjszakai klub, egy végtelenített medence és egy borbár is. A hajóban száznegyvenkilenc lakosztályt alakítottak ki, melyek mindegyike saját terasszal és a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az óceánra. Minden szobában king méretű kétszemélyes ágy, dupla mosdókagylós fürdőszoba és luxus ágynemű található.


Az utasok foglalhatnak kétszintes, úgynevezett loft lakosztályokat is, de kibérelhetik a gigantikus tulajdonosi lakosztályt is, amelyhez saját pezsgőfürdő is tartozik.

A Ritz-Carlton szuperjachtján egyszerre akár kétszázkilencvennyolc utas is hajózhat, akik az évszaktól függően bejárhatják a Földközi-tengert, a Karib-térséget, Közép-Amerikát és Dél-Amerika partjait is.

(Forrás: architecturaldigest, fotók: Francisco Martinez)

hajóút | szuperjacht | luxusjacht | luxushajó | Ritz-Carlton

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram