Close
Fejedelmi élményeket kínál nyártól a The Ritz-Carlton úszó luxusszállodája

Fejedelmi élményeket kínál nyártól a The Ritz-Carlton úszó luxusszállodája

Bár korábbra tervezték az indítását, de 2020 nyarán végre felszedi a horgonyt a The Ritz-Carlton Yacht Collection első luxusjachtja.

A nagyjából egy szuperjacht és egy kisebb óceánjáró közé belőhető úszócsodáról azt érdemes tudni, hogy együtt adja meg egy luxusszálloda kényelmét és a tenger nyújtotta szabadságot.

A társaság által szervezett hét-tizennégy napos utak a Földközi-tengert, Észak-Európát, a Karib-térséget, Latin-Amerikát, Kanadát és az Egyesült Államok keleti partvidékét érintik. Az utasokat a népszerű látnivalók mellett kevésbé fősodorban lévő helyekre is elviszik, így a hajó méretének köszönhetően olyan kikötőkbe is eljuthatnak, amelyek a nagyobb óceánjárókat már nem tudják fogadni.

Egy ilyen százkilencven méter hosszú jachton száznegyvenkilenc lakosztály kap helyet, és összesen kétszázkilencvennyolc vendég élvezheti a fedélzeten az all inclusive ellátást.

Az éttermekben a legkiválóbb séfek által elkészített fogásokból lehet szemezgetni, konkrétan a három Michelin-csillagos wolfsburgi Aquát irányító Sven Elverfeld kreálmányait szolgálják fel.

A huszonnégy órán át rendelkezésre álló éttermeken kívül kávézók, bárok, kültéri medencék, spa, fitneszterem, könyvtár, üzletek, pezsgőbár és szivarszoba felel az utasok kényeztetéséért, nem beszélve a változatos szórakoztató programokról – nem csupán a hajón. Olyan izgalmas eseményeken lehet részt venni, mint például bálnamegfigyelés vagy a monte-carlói grand prix.

Hatféle kabintípus bérelhető a világjárón. A legdrágább lakosztályból mindössze kettőt találni – ez a százkét négyzetméteres The Owner Suite, és 16 500 euróba kerül. A huszonkilenc négyzetméteres The Terrace Suite ennek az összegnek nagyjából a negyedéért már lefoglalható, de természetesen sok minden függ az utazás időtartamától és a célállomástól is.

2020 nyarán indulnak el tehát a Ritz-Carlton vízen úszó luxusszállodái, hogy a lehető legkényelmesebb és legszenvedélyesebb módon fedezhessük fel velük a világot. Az első járatra június 14-én Barcelonában lehet becsekkolni, hogy aztán a hét éjszakás nyári kaland Mallorcán érjen véget. Június végén Lisszabonból Bordeaux-ba viszi el az utasait a szuperjacht, de indulnak hajók többek között Londonból (Amszterdamba), Koppenhágából (Stockholmba), Reykjavikból (Halifaxba), vagy Fort Lauderdale-ből (San Juanba) is. A részletes útiterv errefelé található.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: ritzcarltonyachtcollection.com)

The Ritz-Carlton Yacht Collection | óceán | kényelem | utazás | felfedezés

FOLYTASD EZZEL

Egekben a szállásárak Dohában, nagyon rosszul jár, aki nem foglalt időben szobát a foci vb idejére

Az utolsó korlátozásokat is eltörli az egyik legnépszerűbb téli úti cél

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom