Close
Megtaláltuk az álommunkák álommunkáját: jachttesztelőt keresnek!

Megtaláltuk az álommunkák álommunkáját: jachttesztelőt keresnek!

Eddig az Utazd körbe világot és posztolj róla az Instagramra! volt a kedvenc álommunka-ajánlatunk. De csak eddig.

Viszonylag kevesen engedhetik meg maguknak a világon, hogy könnyedén vegyék az életet, és mondjuk bármikor leruccanjanak a tengerhez, hogy saját szuperjachtjukon töltsenek el egy hosszú hétvégét vagy akár egy egész nyarat.

Ez az álomszerű életmód most valósággá válhat, ráadásul úgy, hogy a jachton töltött időért még fizetnek is.

Ez így elég szürreálisan hangozhat elsőre, de az online luxusáruház, a magángéptől a privát szigetig elég sok mindent értékesítő HushHush.com egy nem akármilyen állásajánlatot tett fel a netre.

A munkára jelentkezőnek csupán annyi a dolga, hogy az oldalra felkerülő jachtokat alaposan letesztelje és ajánlásokat készítsen róluk, miközben egy hétig a tesztelés alatt álló hajón éli az életét. A kabinban alszik, a fedélzeten eszik, ellenőriz minden funkciót a zuhanyzótól kezdve a kihajtható ágyig, aztán megírja a tapasztalatait.

Minden egyes, jachton eltöltött hétért ezerháromszáz dollárt utalnak át fizetés gyanánt, tehát szerencsés esetben évente ötven hajó teszteléséért (mert két hét szabadság azért jár!) akár hatvanötezer dollárt is meg lehet keresni.

Ha esetleg nem lenne elég csábító az ajánlat, a szerződés lehetővé teszi, hogy az alkalmazott tengerre szálljon a jachtokkal és beutazza a fél világot (persze ez csak opció, nem kötelező megcsinálni).

A leírás szerint a legalább huszonegy éves pályázónak érvényes útlevéllel kell rendelkeznie, legyen megbízható, dolgozzon keményen, figyeljen oda az olyan apró részletekre, amiket más esetleg nem szúrna ki, és persze a HushHush szigorú szabályainak megfelelő kiváló jellemzéseket kell írnia a hajókról.

Jelentkezni az álommunkák álommunkájára itt lehet.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

tenger | hajó | álommunka | ajánlat | pályázat

FOLYTASD EZZEL

Így csobbanhatsz idegenek medencéiben Amerikában

Ebben az egyszerű, de imádnivaló látványban már két éve nem volt részünk

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom