Close
Mutatunk egy helikopterrel elérhető privát szigetet, ami közel van a tökéleteshez

Mutatunk egy helikopterrel elérhető privát szigetet, ami közel van a tökéleteshez

Van egy apró szigete a bolygónak, amit térképen sem nagyon lehet megtalálni. Egy hely, ahol néha azt érezzük, megáll az idő, ahol az anyatermészet a legközelebbi szomszéd, ahol korlátlanok az élvezetek. Ahol semmi sem háborgatja a vendéget.

Banwa a világunk egyik legfélreesőbb szeglete.

A Fülöp-szigetek Palawan régiójához tartozik, és annál jobban semmi sem mutatja sejtelmességét, minthogy kizárólag helikopterrel közelíthető meg.

Mindössze tizenöt hektáros területet foglal el a sziget, melyen hat elegáns óceánparti villát rendeztek be türkizkék vízre néző, végtelenített medencével, pezsgőfürdővel, padlótól a mennyezetig nyúló, pazar kilátással csalogató hatalmas üvegablakokkal.

A modern stílusú enteriőrrel megrajzolt tizenkét szobában – közte a sziget legmagasabb pontjára felhúzott, 360 fokos panorámát garantáló lakosztállyal – maximum harminchat vendég élvezheti a kétségkívül királyi körülményeket,

amihez a nap huszonnégy órájában rendelkezésre álló komornyik is hozzájárul.

Persze eljöhet az a pillanat, amikor az idillinek tűnő semmittevésből is elegünk lehet, és némi aktivitásra vágyunk. Szerencsére Banwán erre is felkészültek: lehet búvárkodni, evezni, golfozni, edzőteremben izzadni, teniszezni, jóga- és pilatesórákon részt venni, illetve teljes körű wellness-szolgáltatás is igénybe vehető, hogy aztán nagyokat kortyolgassunk a szigeten termesztett gyümölcsökből és zöldségekből préselt különleges dzsúzokból. A sziget éttermében szintén kizárólag helyi alapanyagokból készült ételeket rendelhetünk.

A kalandoroknak helikopteres kirándulásokat szerveznek a környező szigetekre és zátonyokhoz, túrát a Tabon-barlangba, valamint az UNESCO világörökségi védelme alatt álló Puerto Princesa közelében található föld alatti folyóhoz.

Látva a fejedelmi körülményeket és a nagyvilágtól való elszigeteltséget, úgy tűnik, Banwánál megfelelőbb helyet nem nagyon találunk egy tökéletes reboothoz.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: LXV Lifestyle, Uncrate)

Close