Close
Álommunkákra keresnek embereket Richard Branson új álomhajójára

Álommunkákra keresnek embereket Richard Branson új álomhajójára

Ezernyi dologba belefogott már a világszerte ismert dollármilliárdos, most éppen a hajózás területén alkotna nagyot. És ebben mi is segíthetünk neki.

Richard Branson – a milliárdos, aki levágja a nyakkendődet – még májusban ismertette a nagyközönséggel legújabb terveit a hajós turizmusban utazó Virgin Voyages családról. A vállalkozó három darab, egyenként két és fél milliárd dollárba kerülő vízimonstrumot tervez tengerre állítani 2020-ban.

Az új szuperhajókra elsősorban azokat a fiatalokat várja, akik még soha sem jártak ilyen kaliberű óceánjárókon.

Branson szerint a három csodajárgány alapjaiban változtatja meg a vízi közlekedést a dizájntól kezdve a kényelmen át egészen a hajók irányításáig.

Egy biztos: látványban és részletekben gazdag tengerjárókon utazhatunk, melyeken edzőtermek, gyógyfürdők, fényűző szobák, közösségi terek és wellness-központok segítenek lazítani.

Barátságos hangulatú hajókra számíthatunk majd annak ellenére, hogy egyes esetekben szigorú fedélzeti szabályokat vezetnek be. A fenntarthatóságra és a környezetvédelemre maximálisan odafigyelő Virgin Voyages valamennyi tagján tiltólistán szerepelnek az egyszer használatos műanyag eszközök, a szívószálak, a szatyrok, az élelmiszeres dobozok és a palackozott italok.

A hajózás iránt évtizedek óta rajongó hatvannyolc éves üzletember a napokban avatta fel a család első tagját, az eseményen pedig bejelentette, hogy 2019 első hónapjaiban megkezdik a személyzet toborzását. Mivel általában férfiak posztolnak az óceánjárók kormányrúdjánál, ezért az esélyegyenlőség és a tehetségkutatás jegyében indítottak egy programot: a hajók irányításánál és a vezetői pozíciókban több nőt szeretnének látni, sőt, a motorvezérlő helyiségekben is alkalmaznának nőket.

Akiknek egészen biztosan jó dolguk lesz, mert a jelenlegi alkalmazottak imádnak Branson csapatában dolgozni. A feladatok változatosak: nincs két egyforma napjuk, ráadásul rengeteg juttatást, segítséget és odafigyelést kapnak. Nemrég például a századik felvett munkatárs tiszteletére jöttek össze mindannyian egy kávézóban, ahol fánk és kávé társaságában ünnepelt az egész csapat.

Van egy jó hírünk: be lehet kerülni hozzájuk.

Egyelőre a szárazföldi pozíciókra várják a cv-ket művészeti vezető, concierge, termékmenedzser és belsőépítész munkakörben. Jelentkezni és további információkhoz jutni itt lehet.

Az első hajóút pedig Miamiból indul majd a Karib-tenger felé.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, cruisefever.net, thedrive.com)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom