Close
Álommunkákra keresnek embereket Richard Branson új álomhajójára

Álommunkákra keresnek embereket Richard Branson új álomhajójára

Ezernyi dologba belefogott már a világszerte ismert dollármilliárdos, most éppen a hajózás területén alkotna nagyot. És ebben mi is segíthetünk neki.

Richard Branson – a milliárdos, aki levágja a nyakkendődet – még májusban ismertette a nagyközönséggel legújabb terveit a hajós turizmusban utazó Virgin Voyages családról. A vállalkozó három darab, egyenként két és fél milliárd dollárba kerülő vízimonstrumot tervez tengerre állítani 2020-ban.

Az új szuperhajókra elsősorban azokat a fiatalokat várja, akik még soha sem jártak ilyen kaliberű óceánjárókon.

Branson szerint a három csodajárgány alapjaiban változtatja meg a vízi közlekedést a dizájntól kezdve a kényelmen át egészen a hajók irányításáig.

Egy biztos: látványban és részletekben gazdag tengerjárókon utazhatunk, melyeken edzőtermek, gyógyfürdők, fényűző szobák, közösségi terek és wellness-központok segítenek lazítani.

Barátságos hangulatú hajókra számíthatunk majd annak ellenére, hogy egyes esetekben szigorú fedélzeti szabályokat vezetnek be. A fenntarthatóságra és a környezetvédelemre maximálisan odafigyelő Virgin Voyages valamennyi tagján tiltólistán szerepelnek az egyszer használatos műanyag eszközök, a szívószálak, a szatyrok, az élelmiszeres dobozok és a palackozott italok.

A hajózás iránt évtizedek óta rajongó hatvannyolc éves üzletember a napokban avatta fel a család első tagját, az eseményen pedig bejelentette, hogy 2019 első hónapjaiban megkezdik a személyzet toborzását. Mivel általában férfiak posztolnak az óceánjárók kormányrúdjánál, ezért az esélyegyenlőség és a tehetségkutatás jegyében indítottak egy programot: a hajók irányításánál és a vezetői pozíciókban több nőt szeretnének látni, sőt, a motorvezérlő helyiségekben is alkalmaznának nőket.

Akiknek egészen biztosan jó dolguk lesz, mert a jelenlegi alkalmazottak imádnak Branson csapatában dolgozni. A feladatok változatosak: nincs két egyforma napjuk, ráadásul rengeteg juttatást, segítséget és odafigyelést kapnak. Nemrég például a századik felvett munkatárs tiszteletére jöttek össze mindannyian egy kávézóban, ahol fánk és kávé társaságában ünnepelt az egész csapat.

Van egy jó hírünk: be lehet kerülni hozzájuk.

Egyelőre a szárazföldi pozíciókra várják a cv-ket művészeti vezető, concierge, termékmenedzser és belsőépítész munkakörben. Jelentkezni és további információkhoz jutni itt lehet.

Az első hajóút pedig Miamiból indul majd a Karib-tenger felé.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, cruisefever.net, thedrive.com)

óceánjáró | tengerjáró | richard branson | munka | hajó

FOLYTASD EZZEL

Állandósítja az Airbnb ezt az ideiglenesen hozott járványszabályt

Sokkal körülményesebb lesz turistáskodni Európa talán legnépszerűbb városában

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom