Close
Ezt hívják álommunkának: körbeutazni a világot, és még fizetnek is érte

Ezt hívják álommunkának: körbeutazni a világot, és még fizetnek is érte

Mostanában egymás után futunk be elsőre hihetetlennek hangzó álomállás-ajánlatokba, legyen szó például arról, hogy síeljük végig a telet fizetésért cserébe, igazgassunk egy magánszigetet, vagy mondjuk legyünk professzionális macskasimogatók. A óceánjáró hajókat indító Royal Caribbean munkalehetősége azonban mindegyiket übereli.

A hajózási társaság a közelmúltban hirdette meg, hogy keresi azt a szerencsés jelöltet, aki a gyakornoki programjuk keretében elvállalná, hogy körbeutazza a világot, és az Instagramjukon dokumentálja az élményeit.

Olyan adrenalinfüggő személyre van szükségük, aki nem csupán éhes a kalandokra, hanem meg tudja ragadni az adott pillanatot, és képes ezt egy egyszerű poszt formájában visszaadni.

A társaság számos, életre szóló élménycsomagot kínál az utazásaihoz kapcsolódóan a raftingon keresztül a drótkötélpályás csúszáson és a gleccsertúrákon át egészen a hőlégballonos repülésig – azt remélik, hogy a kiválasztott egy magasabb szintre emeli ezeket a programokat.

A munkaköri leírásban szerepel, hogy a leendő dolgozó elutazik a Royal Caribbean saját tulajdonú szigetére, hogy ott eltöltsön egy tökéletes napot, hogy aztán nekivágjon a nagy kalandnak, és felfedezze Alaszkát, Portugáliát, Norvégiát, Dubajt és Japánt, miközben gyártja az izgalmas, érdekes, szórakoztató, informatív tartalmakat a fotós, Russ Francis társaságában. Az ő – szintén rendkívül hálásnak tűnő – feladata egyébként a Royal Caribbean Instagram-oldalának feltöltése szebbnél-szebb képekkel, miután két évvel ezelőtt megnyert egy hasonló pályázatot.

Alighanem tízből kilencen ingyen (maximum költségtérítés ellenében) is elvállalnánk ezt a munkát,

de a helyzet az, hogy a társaság a videós és a szöveges posztokért cserébe heti kétezer fontos fizetést ad, plusz állja az utazási, étkezési és a szállásköltségeket is.

Ilyenkor szokott jönni az apró betűs részben elrejtett bukkanó, ami sajnos ezúttal is akad: pályázni kizárólag a legalább huszonegy éves brit vagy ír állampolgárok tudnak március elsejéig egy általuk készített kivételes, utazással kapcsolatos Instagram-sztorival, videóval vagy képpel a @RoyalCaribbeanUK taget és a #ShoreExplorer hashtaget megemlítve.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom