Close
Ezt hívják álommunkának: körbeutazni a világot, és még fizetnek is érte

Ezt hívják álommunkának: körbeutazni a világot, és még fizetnek is érte

Mostanában egymás után futunk be elsőre hihetetlennek hangzó álomállás-ajánlatokba, legyen szó például arról, hogy síeljük végig a telet fizetésért cserébe, igazgassunk egy magánszigetet, vagy mondjuk legyünk professzionális macskasimogatók. A óceánjáró hajókat indító Royal Caribbean munkalehetősége azonban mindegyiket übereli.

A hajózási társaság a közelmúltban hirdette meg, hogy keresi azt a szerencsés jelöltet, aki a gyakornoki programjuk keretében elvállalná, hogy körbeutazza a világot, és az Instagramjukon dokumentálja az élményeit.

Olyan adrenalinfüggő személyre van szükségük, aki nem csupán éhes a kalandokra, hanem meg tudja ragadni az adott pillanatot, és képes ezt egy egyszerű poszt formájában visszaadni.

A társaság számos, életre szóló élménycsomagot kínál az utazásaihoz kapcsolódóan a raftingon keresztül a drótkötélpályás csúszáson és a gleccsertúrákon át egészen a hőlégballonos repülésig – azt remélik, hogy a kiválasztott egy magasabb szintre emeli ezeket a programokat.

A munkaköri leírásban szerepel, hogy a leendő dolgozó elutazik a Royal Caribbean saját tulajdonú szigetére, hogy ott eltöltsön egy tökéletes napot, hogy aztán nekivágjon a nagy kalandnak, és felfedezze Alaszkát, Portugáliát, Norvégiát, Dubajt és Japánt, miközben gyártja az izgalmas, érdekes, szórakoztató, informatív tartalmakat a fotós, Russ Francis társaságában. Az ő – szintén rendkívül hálásnak tűnő – feladata egyébként a Royal Caribbean Instagram-oldalának feltöltése szebbnél-szebb képekkel, miután két évvel ezelőtt megnyert egy hasonló pályázatot.

Alighanem tízből kilencen ingyen (maximum költségtérítés ellenében) is elvállalnánk ezt a munkát,

de a helyzet az, hogy a társaság a videós és a szöveges posztokért cserébe heti kétezer fontos fizetést ad, plusz állja az utazási, étkezési és a szállásköltségeket is.

Ilyenkor szokott jönni az apró betűs részben elrejtett bukkanó, ami sajnos ezúttal is akad: pályázni kizárólag a legalább huszonegy éves brit vagy ír állampolgárok tudnak március elsejéig egy általuk készített kivételes, utazással kapcsolatos Instagram-sztorival, videóval vagy képpel a @RoyalCaribbeanUK taget és a #ShoreExplorer hashtaget megemlítve.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

trópusi | kép | munka | utazás | közösségi oldal

FOLYTASD EZZEL

Ezért nem szabad értékelést írni egy szállodáról, ha rossz az idő

Ez a bájos spanyol falu hihetetlenül baráti bérleti díjakkal vár

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom