Close
Közel van a tökéleteshez ez a limitált kiadású Grand Seiko

Közel van a tökéleteshez ez a limitált kiadású Grand Seiko

Ha órákról van szó, Japán Ázsia Svájca.

A Grand Seiko 2018-ban ünnepelte a 9S automata szerkezet huszadik születésnapját, így aztán nem meglepő, hogy több új, limitált kiadású darabbal is előrukkoltak. Nagyon kedves tőlük, hogy nekik van születésnapjuk, és ők készülnek meglepetéssel!

A Hi-Beat 36000 SBGH267 egy ilyen darab, mindössze 1500 készült belőle, és a Baselworldön mutatták be. Egyébként 2018-ra több évfordulója is esett a Seiko elitalakulatának számító Grand Seikónál: ötven éve, 1968-ban készítették az első Hi-Beat 36,000 vph karórájukat, és huszonöt éve álltak elő az első 9F kvarcszerkezettel ellátott karórájukkal.

Ez is érdekelhet:

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom