Close
Közel van a tökéleteshez ez a limitált kiadású Grand Seiko

Közel van a tökéleteshez ez a limitált kiadású Grand Seiko

Ha órákról van szó, Japán Ázsia Svájca.

A Grand Seiko 2018-ban ünnepelte a 9S automata szerkezet huszadik születésnapját, így aztán nem meglepő, hogy több új, limitált kiadású darabbal is előrukkoltak. Nagyon kedves tőlük, hogy nekik van születésnapjuk, és ők készülnek meglepetéssel!

A Hi-Beat 36000 SBGH267 egy ilyen darab, mindössze 1500 készült belőle, és a Baselworldön mutatták be. Egyébként 2018-ra több évfordulója is esett a Seiko elitalakulatának számító Grand Seikónál: ötven éve, 1968-ban készítették az első Hi-Beat 36,000 vph karórájukat, és huszonöt éve álltak elő az első 9F kvarcszerkezettel ellátott karórájukkal.

Ez is érdekelhet:

video | grand seiko | karóra | Seiko

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram