Close
Rágógumi színekben érkezett meg a Gucci és az Adidas közös Gazelle-kollekciója

Rágógumi színekben érkezett meg a Gucci és az Adidas közös Gazelle-kollekciója

A Gucci luxusdivatház az Adidas sportmárkával együttműködve megalkotott egy igazán nyárias Gazelle-kollekciót, amely tökéletesen ötvözi a két márka stílusbeli sajátosságait.

A Gazelle-cipők gyűjteménye a két márka streetwear kollekciójának részeként jelent meg.

Az Alessandro Michele kreatív igazgató által megalkotott cipőkön egyszerre van jelen a sportmárka három csíkja és a luxusbrand monogramja.

A rágógumi színű cipők között fellelhető olyan is, amely Gucci Trefoil nyomattal rendelkezik.

Ahogyan arról a Roadster is beszámolt, a nyári kollekció a retró stílus jegyében született meg, az ihletet egy 1979-es Adidas katalógusból merítették, de inspirálódtak az 1980-as és ’90-es évek darabjaiból is.

(Forrás: Designboom, fotók: Gucci)

retro | adidas | gucci | tornacipő | cipő

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram