Close
Első sorban a backstage-ben a milánói Gucci-bemutatón

Első sorban a backstage-ben a milánói Gucci-bemutatón

A Gucci idei show-ja már a meghívókban is meglepőt alkotott. Alessandro Michele vendégeit WhatsApp-hangüzetben értesítette, arról hogy február 19-én dolguk lesz.

Február 18. és 24. között Milánóban tényleg mindenki olyan benyomást kelt, mintha egy Vogue editorialból lépett volna elő, hiszen a világ egyik legnagyobb (a legnagyobb jelzőt most a francia és amerikai békesség megtartása miatt hagyjuk) divathete zajlik éppen, ahol a legkívánatosabb luxusmárkák bemutatóinak vendégei adják át egymásnak front row, az az első soros helyeiket. Az első nap általában a bemelegítésről és a kötelező nyitóünnepségekről szólt, de a szerdai – második – napon már eldördültek a nagyágyúk.

“Hello! Nem tudom, mit csinálsz jövő szerdán, de ha ráérsz, szívesen látlak az új Gucci-kollekcióm bemutatóján Milánóban.”

Ez állt a WhatsApp-üzenetben. Erre mondják, hogy visszautasíthatatlan ajánlat.

Tehát helyi idő szerint 15:00-kor (plusz a kötelező izgalomfokozó húszperces késés) felcsendült az elegáns és játékos Bolero dallama, és a szpotlámpákkal megvilágított catwalk helyett a Gucci backstage-ben találtuk magunkat – vagyis attól mindössze egy vékonyka hálóval elválasztva. Alessandro Michele tervező vadonatúj őszi/téli kollekciója a szemünk előtt került át a vállfákról a modellekre, akik csak az utolsó simítások, púderpamacsolások, hajlakkspriccelések után léptek a forgószínpadon berendezett színfalak mögötti térből a kifutóra.

Az egyik leghíresebb divatház bemutatóján áttetsző anyagok, csatos fűzők, fodrok, masnik, klasszikus gallérok uralkodtak, de ha jól figyelünk, egy-két hippi összeállítással is találkozunk.

Mi imádtuk, és bármikor szívesen benevezünk, bármelyik darabra – legyen az akár egy szakadt farmer is!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, Filippo Fior / Gorunway.com) 

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom