Close
Első sorban a backstage-ben a milánói Gucci-bemutatón

Első sorban a backstage-ben a milánói Gucci-bemutatón

A Gucci idei show-ja már a meghívókban is meglepőt alkotott. Alessandro Michele vendégeit WhatsApp-hangüzetben értesítette, arról hogy február 19-én dolguk lesz.

Február 18. és 24. között Milánóban tényleg mindenki olyan benyomást kelt, mintha egy Vogue editorialból lépett volna elő, hiszen a világ egyik legnagyobb (a legnagyobb jelzőt most a francia és amerikai békesség megtartása miatt hagyjuk) divathete zajlik éppen, ahol a legkívánatosabb luxusmárkák bemutatóinak vendégei adják át egymásnak front row, az az első soros helyeiket. Az első nap általában a bemelegítésről és a kötelező nyitóünnepségekről szólt, de a szerdai – második – napon már eldördültek a nagyágyúk.

“Hello! Nem tudom, mit csinálsz jövő szerdán, de ha ráérsz, szívesen látlak az új Gucci-kollekcióm bemutatóján Milánóban.”

Ez állt a WhatsApp-üzenetben. Erre mondják, hogy visszautasíthatatlan ajánlat.

Tehát helyi idő szerint 15:00-kor (plusz a kötelező izgalomfokozó húszperces késés) felcsendült az elegáns és játékos Bolero dallama, és a szpotlámpákkal megvilágított catwalk helyett a Gucci backstage-ben találtuk magunkat – vagyis attól mindössze egy vékonyka hálóval elválasztva. Alessandro Michele tervező vadonatúj őszi/téli kollekciója a szemünk előtt került át a vállfákról a modellekre, akik csak az utolsó simítások, púderpamacsolások, hajlakkspriccelések után léptek a forgószínpadon berendezett színfalak mögötti térből a kifutóra.

Az egyik leghíresebb divatház bemutatóján áttetsző anyagok, csatos fűzők, fodrok, masnik, klasszikus gallérok uralkodtak, de ha jól figyelünk, egy-két hippi összeállítással is találkozunk.

Mi imádtuk, és bármikor szívesen benevezünk, bármelyik darabra – legyen az akár egy szakadt farmer is!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, Filippo Fior / Gorunway.com) 

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom