Close
Elvarázsol és nem is enged bűvköréből a Gucci legújabb kollekciója

Elvarázsol és nem is enged bűvköréből a Gucci legújabb kollekciója

Őzek, nyulak, erdők, gyermeki csínytalanság és idill. Walt Disney, fel van adva a lecke!

Az olasz divatház legújabb, 2020 Pre-Fall kollekciója a So Deer To Me címet kapta (Ami szívemnek kedves – egy szójátékkal, a kedves helyett egy betűcserével az őz szóval). A lookbook és az imázsvideó helyszíne egy varázslatosan szép és békés erdő, amit akár Magyarországon is teljesen el tudnánk képzelni. Szereplői a modellek mellett az erdő apróbb állatai: nyulak, őzek, békák, sünök, baglyok, kacsák, mókusok és borzok, akik vidáman játszanak a fiatalokkal az erdő ölén, a tó partján álló, régi játszótéren. Ahogy a színes, bohém, merész és vidám ruhák is, úgy az egész kampány hangulata azt sugallja:

élvezzük az élet egyszerű örömeit, legyünk képesek újra gyermekien felhőtlenek és pajkosak lenni, tudjunk játszani és szeretni olyan nyíltsággal és kedvességgel, ahogy gyerekként tettük.

Kifejezetten szeretjük, hogy a modellek egyáltalán nem tipikusan gyönyörű fiúk és lányok, sőt – ez a választás pedig szintén kétszer aláhúzza azt az őszinteséget és gyermeki játékosságot, ami a képekből árad. Az egész kampány annyira kedvesen tündérmesei, hogy egészen elvarázsolódtunk – Lee Hazlewood és Nancy Sinatra 1967-es Some Velvet Morning-jánál pedig nem is lehetett volna tökéletesebb a zeneválasztás a videóhoz.

A kampányvideóért Alasdair McLellan rendező, valamint Alessandro Michele és Christopher Simmond művészeti vezető felelt. A So Deer To Me kampányhoz a Gucci a The Lion’s Share Funddal kötött partnerséget, amely egy veszélyeztetett állatokat mentő szervezet – a divatház minden alkalommal médiabevételének fél százalékát utalja a szervezetnek, ha egy reklámban állatok szerepelnek.

Gyönyörű lookbook és imázsfilm, ebben a sokszor elég sötét fellegekkel tarkított időszakban csodálatos felüdülés a kampányból áradó vidámság és ártatlanság.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Gucci)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom