Close
Így hallucinál tavasz-nyári kollekciójával a Gucci

Így hallucinál tavasz-nyári kollekciójával a Gucci

Masszív tripet indított be az olasz brand.

Az olasz fashion brand tavaszi-nyári kollekcióját klasszikus németalföldi és spanyol festmények inspirálták (például Jan van Eyck és Hieronymus Bosch), ezeket keltették életre az Alessandro Michele kreálmányaiba öltöztetett karakterek. Az Ignasi Monreal munkáival díszített darabok limitált kollekció formájában érhetők el a Gucci honlapján, így ha egy kis luxus szürrealizmussal szeretnénk feldobni a ruhatárunkat, akkor nem is kell tovább keresgélni.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?
Kopár, kietlen és mégis azonnal megnéznéd – Ilyen félelmetesen szép Kamcsatka
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom