Close
Így hallucinál tavasz-nyári kollekciójával a Gucci

Így hallucinál tavasz-nyári kollekciójával a Gucci

Masszív tripet indított be az olasz brand.

Az olasz fashion brand tavaszi-nyári kollekcióját klasszikus németalföldi és spanyol festmények inspirálták (például Jan van Eyck és Hieronymus Bosch), ezeket keltették életre az Alessandro Michele kreálmányaiba öltöztetett karakterek. Az Ignasi Monreal munkáival díszített darabok limitált kollekció formájában érhetők el a Gucci honlapján, így ha egy kis luxus szürrealizmussal szeretnénk feldobni a ruhatárunkat, akkor nem is kell tovább keresgélni.

Ez is érdekelhet:

video | gucci | hallucinations

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom