Gyarapítsa gyermeke fantáziáját, és szerezze be a barkácsoláshoz szükséges játék szerszámokat!

A játék egy olyan természetes tevékenység, amely minden gyermek életének szerves részét képezi. A társas- vagy egyéni játékok mindamellett, hogy kikapcsolják őket és örömet okoznak nekik, általa rengeteget fejlődhetnek és akár a felnőtt életre is felkészülhetnek. Játék által számos olyan tevékenységet elsajátíthatnak, amelyre szükség lesz a későbbiekben.

Manapság már számos játékkal találkozhat a piacon, így garantáltan megtalálhatja azt, amire gyermeke vagy unokája vágyik. Tematika tekintetében pedig nyugodtan böngészhet a barkácsolás eszközei közül és eshet egy-egy valósághű szerszámra is a választása. A gyerekek biztosan imádni fogják, hogy azzal dolgozhatnak, amivel a szüleiket is látják tevékenykedni.

Miért hasznosak a szerepjáték eszközei?

Ahogyan azt az előzőekben is említettük, a játék és a fejlődés egymástól elválaszthatatlan folyamat. A kikapcsolódáshoz szükséges eszközöket most megvásárolhatja a BestMarkt széles játék kínálatában egyaránt. A már megszokott fejlesztőjátékokon túl kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek a szerepjátékok is, amelyek szintén hozzájárulnak a gyermek szellemi fejlődéséhez.

Mindazonáltal pedig segítik abban a természetes folyamatban, amely során elsajátíthatnak olyan tevékenységeket, amelyek a későbbiekben az életük részét fogják képezni. A játékokat számos kategóriába sorolhatjuk, azonban vannak az olyan szerepjátékhoz elengedhetetlen kellékek, amelyek a barkácsolás és a szerszámok világába kalauzolja el a fiúkat és akár a lányokat egyaránt.

A barkácsolás és a szerszámok izgalmas világa

A kertben számos tennivaló vár a felnőttekre ahhoz, hogy egy gondozott és élettel teli teret teremtsenek a családjuk számára. Azonban ezekbe a folyamatokba és kertközeli feladatokba is be lehet vonni a gyermeket, hiszen az apuka vagy az anyuka által használt kerti vagy barkácseszközök kicsinyített másával végezheti ő is a munkát.

A végtelenségig élethű és az igazival megegyező Theo Klein Bosch játékok már 3 éves kortól lehetővé teszik a kerti munkákba való részvételt a kicsik számára. Legyen szó az őszi munkálatokról, a gyermeke besegíthet a sövényvágásba vagy a lombfúvás szórakoztató feladatába egyaránt. Vághatja a fát a mini láncfűrésszel vagy előkészítheti az anyagot egy körfűrésszel. Működéskor mindegyik élethű hangokkal imitálja a vágás vagy a fúvás folyamatát.

A magával ragadó szettek

Még izgalmasabb, ha egy játék komplett szettben kapható, hiszen ekkor még jobban beleélheti magát a gyerek a szerepbe, és saját maga rendelkezhet a kiegészítők fölött. Egy mindennel felszerelt szerszámosdoboz egy munkapaddal kiegészítve biztosan lefoglalja őket egy darabig.

Okozzon örömet gyermekeinek, unokáinak, és vezesse be őket a barkácsolás változatos és a szerszámok izgalmas világába.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom