Close
Kiderült, melyik a leggyerekbarátabb légitársaság

Kiderült, melyik a leggyerekbarátabb légitársaság

Egyes felmérések szerint az elmúlt egy évben az internetes keresésekben ezernégyszáz százalékkal megnőtt a „gyermekbarát légitársaságokra” vonatkozó keresések száma.

A Reassured biztosítási társaság huszonnégy olyan légitársaságot vizsgált meg, melyek az Egyesült Királyság reptereiről indulnak. Ezeket összehasonlították, hogy kiderüljön, melyik kínálja a legtöbb szolgáltatást, illetve kedvezményt a kicsiknek és szüleiknek.

A kutatás arra az eredményre jutott, hogy

a British Airways a leggyermekbarátabb légitársaság, őket követi a Qatar Airways, az Emirates és a Qantas.

Mindegyik légitársaság lehetővé tesz, hogy ingyenesen vigyék fel a fedélzetre a babakocsit, a vizsgálatba bevont huszonnégy vállalat közül azonban tizennyolc külön díjat számít fel a gyermekülésért.

A legtöbb légitársaság elérhetővé tesz gyermekfilmeket, vagy ceruzát és színezőt ad a kicsiknek. A Flybe, Jet2 vagy Ryan Air légitársasággal repülő szülőket azonban csalódás éri, hiszen a kicsiknek nem kínálnak semmilyen szórakozási lehetőséget, és több más légitársaságnál automatikusan járó kedvezményben sem részesülnek.

(Forrás: Luxury Travel Magazine, fotók: Getty)

gyererkbarát | British Airways | légitársaság | kutatás

FOLYTASD EZZEL

Hőségriadóra készülhet, aki a következő napokban ezekbe az országba utazik

Mégsem érdemes betiltani a rövid távú járatokat? Meglepő következtetésre jutott egy tanulmány

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram