Close
Gyönyörű páros az angol vidék és ez a meghitt családi ház

Gyönyörű páros az angol vidék és ez a meghitt családi ház

Mivel mindkettő csodás, nagyon jól illenek egymáshoz.

Az Elliot Architects tervezte ezt a pajtajellegű házat az angol Northumberland szélén álló kis faluban, Tyne Valley-ben. A völgyre és a békés barázdákra tekintő házban négy hálószoba található, burkolatát helyi duglászfenyőből oldották meg. A tetőt fémből alakították ki, ami egyfajta tisztelgés a 18. században bányászattal és fémolvasztással foglalkozó régió történelme felé.

A belső terekben a fehér és a világosság dominál, amit kreatívan és izgalmasan törnek meg élénk színfoltok, festmények, bárányszőnyegek vagy épp heverésző macskák. A kétemeletes házban a földszintet dupla belmagassággal alakították ki nappalival, étkezővel és konyhával, valamint egy dolgozószobával és stúdióval.

A felső szinten két nagyobb és két kisebb háló található, valamint egy fürdő. Az egész otthont átjárja a melegség és a családias harmónia: nagyon pozitív energiák és béke sugárzik a ház minden szegletéből.

A tervezők jó néhány szerkezeti elemet nem takartak el, a tartógerendáktól és a többi faelemtől még inkább erősödik a rusztikus otthonosság érzete, ami tökéletesen beleillik a csodaszép angol környezetbe. Mi pedig csak annyit mondanánk: szívesen innánk itt pár ötórai teát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Jill Tate) 

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom