Close
Gyönyörű páros az angol vidék és ez a meghitt családi ház

Gyönyörű páros az angol vidék és ez a meghitt családi ház

Mivel mindkettő csodás, nagyon jól illenek egymáshoz.

Az Elliot Architects tervezte ezt a pajtajellegű házat az angol Northumberland szélén álló kis faluban, Tyne Valley-ben. A völgyre és a békés barázdákra tekintő házban négy hálószoba található, burkolatát helyi duglászfenyőből oldották meg. A tetőt fémből alakították ki, ami egyfajta tisztelgés a 18. században bányászattal és fémolvasztással foglalkozó régió történelme felé.

A belső terekben a fehér és a világosság dominál, amit kreatívan és izgalmasan törnek meg élénk színfoltok, festmények, bárányszőnyegek vagy épp heverésző macskák. A kétemeletes házban a földszintet dupla belmagassággal alakították ki nappalival, étkezővel és konyhával, valamint egy dolgozószobával és stúdióval.

A felső szinten két nagyobb és két kisebb háló található, valamint egy fürdő. Az egész otthont átjárja a melegség és a családias harmónia: nagyon pozitív energiák és béke sugárzik a ház minden szegletéből.

A tervezők jó néhány szerkezeti elemet nem takartak el, a tartógerendáktól és a többi faelemtől még inkább erősödik a rusztikus otthonosság érzete, ami tökéletesen beleillik a csodaszép angol környezetbe. Mi pedig csak annyit mondanánk: szívesen innánk itt pár ötórai teát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Jill Tate) 

dizájn | építészet | Anglia | otthon | angol

FOLYTASD EZZEL

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom