Close
Gyönyörű születésnapi ajándékot kapott a 25 éves Porsche Boxster

Gyönyörű születésnapi ajándékot kapott a 25 éves Porsche Boxster

Huszonöt évvel ezelőtt jelent meg a Porsche Boxster, ebből az alkalomból egy limitált szériás modellt készítettek a roadster legújabb generációjából.

1998-ban jelent meg a Porsche kínálatában egy új belépőmodell, a Boxster, de az előzetesét jelentő tanulmányautót már öt évvel korábban, a ’93-as detroiti autószalonon leleplezték. A legendás 550 Spyder stílusát idéző roadster szinte változatlan formában került sorozatgyártásba, és jelenleg már a negyedik generációja kapható.

A huszonöt éves évfordulóra egy limitált szériás modellel készült a Porsche, amelynek az alapját a 718 Boxster GTS 4.0 adja.

Az ülések mögött ebben a változatban egy 4 literes, 400 lóerős, hathengeres bokszermotor dolgozik, amivel 293 km/h sebességet érhet el. A vevők választhatnak a hatfokozatú kézi és a hétfokozatú PDK váltó közt.

Az évfordulós különkiadást ugyanarra az ezüstszínre fényezték, mint a ’93-as tanulmányautót,

a húszcolos könnyűfém kerekek és a lökhárító betétje is éppen olyan rézszínű, mint a koncepción. A belső tér bőrkárpitja és a tető vászna vörös, de feketében is lehet kérni, mint ahogyan a karosszéria is választható fehérben vagy feketében.

A limitált szériás modellből csak 1250 sorszámozott darabot készít a Porsche, ezért gyűjtemények értékes darabja lehet belőle.

limitált széria | porsche 718 boxster | porsche boxster | évforduló | porsche

FOLYTASD EZZEL

Eredeti áruk töredékéért lehet szó szerint viharvert szuperjachtokhoz jutni

A Peugeot, ami drágább volt, mint egy Jaguar

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom