Close
Gyönyörűség ez a hyper-lapse videó Firenzéről

Gyönyörűség ez a hyper-lapse videó Firenzéről

Firenzéről tudjuk, hogy meseszép, és különösen tehetségtelen kamerahasználónak kell lenni, hogy rosszul mutasson egy videón. Ahhoz viszont extrán bravúrosnak kell lenni, hogy ennyire briliáns legyen!

Nem véletlenül választotta a Vimeo csapata a Staff Picks közé ezt a három évvel ezelőtti time-lapse, hyper-lapse videót Firenzéről: Kirill Nejezmakov valami elképesztően alapos munkát végzett, amikor összerakta ezt a csodát az olasz városról.

Palazzók, ételek, italok, építészet, tájak, kultúra, vagy épp egy szállodai szobában pezsgőzés egyszerű tökéletessége: a Firenze-útikönyv minden oldalát fellapozza ez a videó.

Emeljük kalapunkat!

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Több mint száz tulajdonos osztozik majd ezen a gyönyörűen felújított olasz palotán
Ez a szürreális vízesés a dubaji világkiállítás talán legmeghökkentőbb attrakciója
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom