Close
Gyönyörűség ez a hyper-lapse videó Firenzéről

Gyönyörűség ez a hyper-lapse videó Firenzéről

Firenzéről tudjuk, hogy meseszép, és különösen tehetségtelen kamerahasználónak kell lenni, hogy rosszul mutasson egy videón. Ahhoz viszont extrán bravúrosnak kell lenni, hogy ennyire briliáns legyen!

Nem véletlenül választotta a Vimeo csapata a Staff Picks közé ezt a három évvel ezelőtti time-lapse, hyper-lapse videót Firenzéről: Kirill Nejezmakov valami elképesztően alapos munkát végzett, amikor összerakta ezt a csodát az olasz városról.

Palazzók, ételek, italok, építészet, tájak, kultúra, vagy épp egy szállodai szobában pezsgőzés egyszerű tökéletessége: a Firenze-útikönyv minden oldalát fellapozza ez a videó.

Emeljük kalapunkat!

Ez is érdekelhet:

hyperlapse | olaszország | olasz | staff picks | timelapse

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram