Close
Gyönyörűség ez a hyper-lapse videó Firenzéről

Gyönyörűség ez a hyper-lapse videó Firenzéről

Firenzéről tudjuk, hogy meseszép, és különösen tehetségtelen kamerahasználónak kell lenni, hogy rosszul mutasson egy videón. Ahhoz viszont extrán bravúrosnak kell lenni, hogy ennyire briliáns legyen!

Nem véletlenül választotta a Vimeo csapata a Staff Picks közé ezt a három évvel ezelőtti time-lapse, hyper-lapse videót Firenzéről: Kirill Nejezmakov valami elképesztően alapos munkát végzett, amikor összerakta ezt a csodát az olasz városról.

Palazzók, ételek, italok, építészet, tájak, kultúra, vagy épp egy szállodai szobában pezsgőzés egyszerű tökéletessége: a Firenze-útikönyv minden oldalát fellapozza ez a videó.

Emeljük kalapunkat!

Ez is érdekelhet:

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom