Close
Gyönyörűség ez a hyper-lapse videó Firenzéről

Gyönyörűség ez a hyper-lapse videó Firenzéről

Firenzéről tudjuk, hogy meseszép, és különösen tehetségtelen kamerahasználónak kell lenni, hogy rosszul mutasson egy videón. Ahhoz viszont extrán bravúrosnak kell lenni, hogy ennyire briliáns legyen!

Nem véletlenül választotta a Vimeo csapata a Staff Picks közé ezt a három évvel ezelőtti time-lapse, hyper-lapse videót Firenzéről: Kirill Nejezmakov valami elképesztően alapos munkát végzett, amikor összerakta ezt a csodát az olasz városról.

Palazzók, ételek, italok, építészet, tájak, kultúra, vagy épp egy szállodai szobában pezsgőzés egyszerű tökéletessége: a Firenze-útikönyv minden oldalát fellapozza ez a videó.

Emeljük kalapunkat!

Ez is érdekelhet:

olaszország | hyperlapse | palazzo | Firenze | vimeo

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram