Close
Gyümölcsös ízek egy kis üvegcsében

Gyümölcsös ízek egy kis üvegcsében

A hagyományos cigarettázásnak számtalan hátránya van. Ennek felsorolásával most nem fárasztanánk a kedves olvasót, hiszen szerintem mindenki fejből fel tudja sorolni a nagy részét. Ezzel szemben az elektromos cigarettázás előnyeiről, pláne a hagyományossal szemben már nagyon kevesen tudnak.

Az egyik legfontosabb, hogy itt az e-liquid hevítésével jutunk az élvezetekhez, nem pedig a dohány égetésével. Az e-cigizés során nem termelődik kátrány és hamu, az nem kerül be szervezetünkbe, és a tüdőnket is megkíméljük tőle. Ez még nem minden: a legnagyobb előnye, hogy nem lesz kellemetlen szagunk a használata után, sőt, változatos és kellemes illatú füstöt fújhatunk ki.

A világ ízei egyetlen üvegcsében?

A különböző aromák használatával megelőzzük a kifejezetten zavaró szagok kialakulását. Többé nem kell aggódnunk amiatt, hogy a szag elüldözi a körülöttünk állókat vagy nemdohányzó ismerőseinket. Sőt, az illatvilágot saját kedvünk, hangulatunk és stílusunk szerint alakíthatjuk ki. Az aromák termékpalettája folyamatosan bővül, rengeteg márkát és ízt érhetünk el, például a Liquid-Aroma.hu változatos felhozatala által.

Ha édesszájúak vagyunk, akkor kereshetünk gyümölcsös változatokat. Almától kezdve a málnán át az eperig minden elérhető. Ha különlegesebb élményre vágyunk, akár fánk ízű változattal is találkozhatunk. Amennyiben az elektromos cigarettázás egyenlő a felfrissüléssel, akkor a mentolos változatok nyújtják az ideális választást. Egzotikusabbnál egzotikusabb ízek érhetőek el.

A használat kényelmes és praktikus

Ha elektromos cigarettát használunk, nem kell a hagyományos társakat érő korlátozásoktól félnünk. Sok helyen zárt térben is “rágyújthatunk”, és mellé még a ruháink se lesznek kellemetlen szagúak, sőt. A rengeteg elérhető íznek köszönhetően, ha úgy akarjuk, még a figyelmet is felhívhatjuk magunkra egy extrémebb választással.

Amiről még nem esett szó, hogy a hagyományos cigarettázás egyik legnagyobb hátránya a tüdőnket érő negatív hatás. Súlyosabb betegségeket hosszú távon okoznak, de már rövid távon is tapasztalhatunk kellemetlen panaszokat. Az egyik legjellemzőbb nem más, mint a köhögés. Elektromos cigarettázással ez is kiküszöbölhető, ugyanis a használata nem jár köhögési ingerrel.

Rugalmasság a mindennapokban

Az e-cigizéssel nem kell lemondanunk a dohányzási szokásainkról. Ugyanúgy kezdhetjük a napot a népszerű “kávé-cigi” kombinációval, vagy ereszthetjük ki a gőzt (esetünkben a füstöt) a munkában. Az aromák nyújtotta élmények még emelnek is az egész összképen.

Többször ki kell hangsúlyoznunk, hogy a paletta hatalmas. Lehetünk “mindenevők” vagy kifejezetten válogatósak, mind a két esetben meg fogjuk találni a nekünk való ízt. Gyümölcsös ízből rengeteg elérhető van, de aki például valami igazán egyedi, dohányos ízre vágyik, annak tudjuk ajánlani a Green Kelly aromát.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

5+1 szuper játék, amivel visszarepülhetsz a gyerekkorodba!

Egészségbiztosítás tippek – segítség a választásban

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram