Close
Ha egyedi eleganciára vágysz, ne keresd tovább, mert megtaláltad

Ha egyedi eleganciára vágysz, ne keresd tovább, mert megtaláltad

Ezzel a márkával garantáltan nem olvadsz bele a hétköznapokba.

A férfiruházat értékesítésével foglalkozó cég húsz éve rajzolta fel magát a hazai divattérképre. Hat éve nyitotta meg Laag & Hill néven futó üzletét, amely a kezdetekkor leginkább német márkákkal foglalkozott, majd egyedibb irányba fordultak Itália felé. Megkeresték a Harmont & Blaine-t, a megállapodást követően pedig elindult az együttműködés, és elkezdték árusítani az olasz márka prémium termékeit.

Amire számíthatsz

Ha a Laag & Hillnél vásárolsz, olyan márkákat és kollekciókat (például Camp David, Bugatti, Eterna, Carl Gross, Club of Gents, Atelier Torino, Wilworst) találsz, melyek nem olvadnak bele a hétköznapokban megszokott divatcikkek és márkák sokaságába.

A Németországból érkező termékek esetében gondosan ügyelnek rá, hogy mindenki megtalálja azt a ruhadarabot, amelyik legjobban illik a személyiségéhez.

Nemcsak a hétköznapi, casual darabok kínálata kiemelkedő, hanem az elegáns öltözködést képviselő szortiment is szembetűnő.

Az öltönyök például a mix program keretében vásárolhatóak meg, melynek segítségével a tökéletes méretű zakót és nadrágot viheted haza még akkor is, esetleg nem egyezik a két méret.

Amennyiben sikerült kiválasztanod a megfelelő öltönyt, válogathatsz a nyakkendők, díszzsebkendők, övek és vasalásmentes ingek közül – ami ugye adott esetben nem mindig könnyű feladat –, éppen ezért valamennyi üzletben bátran kérhető a szakképzett eladók segítsége, akik biztosan megtalálják a legelőnyösebb összeállítást.

Dolce vita

A Harmont & Blaine története egy igazi déli mese. Húsz esztendeje alapította négy olasz testvér, akik Itália szívében nőttek fel. Az általuk megálmodott márka természetesen a mediterrán életstílusból merít, a termékeket ott tervezik, és ott is gyártják le.

Mára a világon mindenhol felismerik ikonikus, hímzett formában és visszafogottan megjelenő tacskós logójáról, ami a minőség és a stílusos megjelenés szinonimájává vált.

Könnyen megjegyezhető, egyedi törekvést, illetve olyan egyéniséget sugároz, amelyre nincs hatással semmilyen külső tényező.

Ha három szóval kellene leírni a H & B filozófiáját, akkor az a három minden bizonnyal az eredetiség, a következetesség és az innováció lenne. Egy mediterrán eredetű kulturális örökség, egy földrész és annak alapvető értékei összpontosulnak a márkában, amely sallangmentesen reprezentál egy dinamikus, sugárzó stílust.

Elegánsan laza és lazán elegáns

Azt mondják, Harmont & Blaine azért emelkedik ki a mezőnyből, mert az eleganciát nem skatulyázza be úgy, mint minden más márka, hanem teljesen új megvilágításba helyezi azt – gondolunk itt elsősorban a színekre és a legkülönbözőbb anyagok használatára.

A márka darabjait magadra öltve az elegancia egy különös világát mutathatod meg, ami egyáltalán nem a megszokott kategóriába sorolható.

Első látásra észrevehető, hogy önbizalommal teli és elegáns vagy. A Harmont & Blaine ruháiban teljes mértékben elkülönül az elegancia hagyományos értelmezésétől, modernebbé teszi azt, és a megszokott metódus helyett izgalmasabb és egyedibb módon prezentálja.

A H & B által nyújtott eleganciát nem teher viselni, hanem szinte árad belőle, hogy viselője egy laza szettet öltött magára, és nem érzi magát feszélyezve.

A prémium termékek kizárólag férfiak számára készülnek, melyek valódi értékét az jelenti, hogy nem nagyon jön szembe az utcán egy H & B-t viselő, mert nem mindenki engedeti meg magának. És ha már egyediség: az ingeken lévő címkék is pamutból készültek, tehát nyugodtan vasalhatóak, nem kell attól tartani, hogy ráégnek a vasalóra.

Ilyen egy ing

A márka kezdetben ingek alkotóelemeit (mandzsetta, gallér, gombok) gyártotta, később aztán a tervezők megálmodtak egy saját inget is, amely 8 Fabric néven robbantott. Nyolc különböző kidolgozottságú pamutból, más-más stílusú, színben és textúrában eltérő anyagból, pamutvászonnal összekötve készül. Száz százalékban természetes szöveteket használnak, a különböző színek kombinációja már-már egy műalkotás hatását kelti.

Az egyedi mixek és a kontrasztos árnyalatok a klasszikus világoskék és a sötétebb árnyalatokon keresztül jelennek meg, a különböző színű ingrészek tökéletes harmóniát alkotnak.

Valamennyi darab egyedi Harmont & Blaine gombokkal egészül ki. A márka pedig a fenntarthatóságra törekedve Olaszországban gyártja legtöbb termékét, és mindenben megfelel a környezetvédelmi előírásoknak.

Az üzlet a budapesti Fashion Streeten, a Kempinski Hotelnél található (Deák Ferenc utca 15.).

A Harmont & Blaine markabolt kínálatából ide kattintva lehet szemezgetni, a Laag and Hill webshopja itt érhető el.

Ez is érdekelhet:

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a Laag & Hill.

FOLYTASD EZZEL
Először mutatják meg a nyilvánosság előtt a földkerekség legnagyobb csiszolt gyémántját
Egyedülálló divatkiállítás foglalja el a párizsi múzeumokat január végén
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom