Close
Ha imádod a fát, ezt a tetőtől talpig fenyő házikót is szeretni fogod

Ha imádod a fát, ezt a tetőtől talpig fenyő házikót is szeretni fogod

Ilyen, amikor egy ház szerkezetét nem rejtik el, hanem épp ez adja az épület dizájnjának lényegét.

Az amszterdami Crafter Works tervezte és építette meg ezt a faházat Hollandiában, a német határ közelében lévő Drenthe provinciában. A két építészből álló stúdió koncepciója az volt, hogy a szerkezet, a fatextúrák és az anyaghasználat domináljon a kabinban. Ez sikerült is: idáig érezzük a friss faillatot.

A házhoz jó ára és helyben elérhetősége miatt duglászfenyőt használtak, és acélcölöpökön áll. A tervezők egy olyan házat szerettek volna, ahol a szerkezet nincs elrejtve – és ezzel a nyers, tiszta megoldással maga a struktúra szolgálna dizájnelemként a házban. A végeredmény pedig egy meleg, meghitt, természetes környezet lett – relaxáló és csendes tér, ahol könnyű lazítani és megnyugodni.

Szívesen nyaralnánk mi is egy ilyen könnyűszerkezetes házban, nagyon szép projekt lett!

(Fotók: Maarten Willemstein)

FOLYTASD EZZEL
Egy elképesztő végtelenített medencével írta be magát a rekordok könyvébe Dubaj
Űrhajó formájú szálláshely a galaxis legjobb Airbnb-je
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom