Close
Tökéletes napjuk lehet április 13-án a Japánért rajongóknak

Tökéletes napjuk lehet április 13-án a Japánért rajongóknak

Aznap minden a japán költészet egyik jellegzetes versformájáról szól majd Budapesten. 

A VI. Magyar Haikunapot április 13-án, szombaton rendezi meg a Magyar-Japán Baráti Társaság a Hopp Múzeumban és a Nemzetek Házában.

Idén sztárvendég is érkezik Bornai Tibor személyében, aki nemcsak gyönyörű haikuival, hanem gitárjátékával és izgalmas történetekkel készül. Emellett lesz beadandó haiku, haiga és haibun is, ezeknek eredményét a haikunapon hirdetik ki, a győzteseket jutalmazzák.

További részletekért érdemes követni az esemény Facebook-oldalát. A Budapesti Tavaszi Fesztivállal közös programon maximum száz fő vehet részt, a Budapest Art Week karszalaggal látogatható eseményre március 18-tól lehet regisztrálni.

Ez is érdekelhet:

Nemzetek Háza | Budapesti Tavaszi Fesztivál | Haiku | Magyar Haikunap | Hopp Múzeum

FOLYTASD EZZEL

Szabad szemmel is varázslatosan látványos csillagállás jön a hétvégén

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram