Close
Tökéletes napjuk lehet április 13-án a Japánért rajongóknak

Tökéletes napjuk lehet április 13-án a Japánért rajongóknak

Aznap minden a japán költészet egyik jellegzetes versformájáról szól majd Budapesten. 

A VI. Magyar Haikunapot április 13-án, szombaton rendezi meg a Magyar-Japán Baráti Társaság a Hopp Múzeumban és a Nemzetek Házában.

Idén sztárvendég is érkezik Bornai Tibor személyében, aki nemcsak gyönyörű haikuival, hanem gitárjátékával és izgalmas történetekkel készül. Emellett lesz beadandó haiku, haiga és haibun is, ezeknek eredményét a haikunapon hirdetik ki, a győzteseket jutalmazzák.

További részletekért érdemes követni az esemény Facebook-oldalát. A Budapesti Tavaszi Fesztivállal közös programon maximum száz fő vehet részt, a Budapest Art Week karszalaggal látogatható eseményre március 18-tól lehet regisztrálni.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Péntektől egy hatalmas vízió részesei lehetnek a budapestiek
Európa legszebb borfesztiválját rendezik Budapesten
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom