Close
Ilyen káprázatos Hailey Bieber a Tiffany új kollekciójának arcaként

Ilyen káprázatos Hailey Bieber a Tiffany új kollekciójának arcaként

Hailey Bieber modell izgalmas időszakot él meg: nemrégiben dobta piacra új bőrápoló termékcsaládját, a Rhode-ot, most pedig a Tiffany nagyköveteként is bemutatkozhatott egy lenyűgöző kampányban.

Tavaly jelentette be a Tiffany, hogy együttműködik a világhírű modellel, Hailey Biberrel, akinek úgy tűnik, végre eljött az ideje, hiszen bemutathatta a luxusmárka ikonikus T-kollekcióját, amelyben gyémánt fülbevalók és látványos medálok is megtalálhatók.


A modell úgy nyilatkozott: számára különleges és érzelemdús a mostani kampány és nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy a T-kollekció arcaként csatlakozhat a Tiffany örökségéhez. Hailey Bieber úgy tud modernitást sugározni, hogy közben tiszteleg a márka múltja előtt is.

“A modern kor stílusikonja, Hailey Bieber a T-kollekció erőteljes szellemiségét testesíti meg” – mondta Alexandre Arnault, a Tiffany ügyvezető alelnöke, aki kezdettől fogva tudta, hogy a Tiffany és a modell tökéletes párost fog alkotni.

Nem Haily Bieber, aki szabályosan ragyog a Tiffany ékszereiben. Gal Gadot terméknagykövetként pontosan olyan lélegzetelállító, mint a Blue Book Botanica High Jewelry kollekció darabjai.

(Forrás: Haute Living, fotók: Tiffany)

hailey bieber | TIffany | luxusmárka | kampány

FOLYTASD EZZEL

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram