Close
Gal Gadot csak úgy ragyog a Tiffany új kampányában

Gal Gadot csak úgy ragyog a Tiffany új kampányában

A Tiffany & Co. új Blue Book Botanica High Jewelry kollekciója pontosan olyan lélegzetelállító, mint Gal Gadot, aki terméknagykövetként ragyog a márka kampányában.

A Tiffany luxus ékszerkollekciójának a csúcsa a Botanica, amelyben a bonyolult kézműves munka, a kísérletezés és a ritka drágakövek találkoznak. De nemcsak az ékszerek miatt különleges ez a kampány, hanem azért is, mert

ez az első alkalom, hogy Gal Gadot a márka nagyköveteként mutatkozhat be.

Alexandre Arnault, a Tiffany & Co. kommunikációért felelős alelnöke úgy fogalmazott, Gal Gadot több, mint egy terméknagykövet. Megtestesíti azt a könnyed csillogást, kifinomultságot és a modernitást, amelyet a Blue Book képvisel.

A híres színésznőt minimalista környezetben örökítették meg, lehetővé téve természetes szépségének kiteljesedését és a gyémántok ragyogását. A képeken Gadot a tavaszi Blue Book kollekció kulcsfontosságú darabjait viseli, köztük

egy pitypang ihlette gyémánt nyakláncot, egy orchidea brosst, valamint egy gyémánt és zafír nyakláncot, amely a bogáncsot idézi meg.

Az új Blue Book dizájn mellett Gadot a luxusmárka tervezőjének, Jean Schlumberger-nek több, a Botanicában bemutatott mesterművét is viseli, köztük ikonikus Bird on a Rock brossát és a Fleurage karkötőjét.

A világsztár úgy nyilatkozott: hihetetlen megtiszteltetés számára, hogy részese lehet a Blue Book kampánynak és szerencsésnek érzi magát, hogy a márka legbecsesebb ékszerkollekcióját képviselheti.

(Forrás: Haute Living, Courtesy of Tiffany & Co.)

gal gadot | ékszerkollekció | divat | botanica | ékszer

FOLYTASD EZZEL

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram