Close
Ilyen a kosárlabda, ha egy luxus ékszermárka tervezi

Ilyen a kosárlabda, ha egy luxus ékszermárka tervezi

A Tiffany jellegzetes kék színében készült 575 dolláros, nagyságrendileg 180 ezer forintba kerülő kosárlabdáit még mindig meg lehet vásárolni.

Az NBA All Star-hétvégét méltóképp akarta megünnepelni a Tiffany. Az amerikai luxusékszer-márka egy kék színű kosárlabdát dobott piacra, amelyet Daniel Arsham tervezett.

A labdán egy különleges, a kollaborációt megörökítő logó is helyet kapott a Wilson védjegye mellett. A dombornyomott mintában pedig visszaköszön az Arsham Studio “A” és a Cavaliers “C” monogramja is.

A limitált darabszámban elérhető labdákat szalaggal átkötött Tiffany-kék dobozba csomagolják.

A kosárlabda nemcsak a különleges eseményre készült, hanem a vállalat 160 éves örökségéről is megemlékezik és tükrözi a kosárlabdához fűződő szoros kapcsolatát is. Az ékszergyártó vállalat 1977 óta készít díjakat, például az ő nevükhöz fűződik az ikonikus Larry O’Brien-ről elnevezett bajnoki trófeája, de WNBA Championship Trophy és az NBA döntő MVP-jének járó Bill Russel Trophy-ja is a Tiffany munkáját dicséri.

A labda tervezője, Arsham is jól ismeri a márka történetét, és úgy fogalmazott:

a kosárlabda, valamint a Tiffany & Co. közötti kapcsolat egyértelmű és jól megalapozott.

Ráadásul az idei All Star-gálát a dizájner szülővárosában, Clevelandben rendezték meg, így az alkalom még különlegesebb volt Arsham számára. Mint ismert, a LeBron James által vezetett Team LeBron nyerte a meccset, amin a liga történetének legeredményesebb hárompontos-dobóját, Stephen Curryt választották meg a legértékesebb játékosnak .

(Forrás: RobbReport, fotó: Tiffany)

all-star | kosárlabda | TIffany | nba

FOLYTASD EZZEL

Ezerszeres az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább balatoni nyaralók közt

Luxusszállóként nyitott újra a legendás, magyar származású építész brutalista irodaháza

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom