Close
Ilyen a kosárlabda, ha egy luxus ékszermárka tervezi

Ilyen a kosárlabda, ha egy luxus ékszermárka tervezi

A Tiffany jellegzetes kék színében készült 575 dolláros, nagyságrendileg 180 ezer forintba kerülő kosárlabdáit még mindig meg lehet vásárolni.

Az NBA All Star-hétvégét méltóképp akarta megünnepelni a Tiffany. Az amerikai luxusékszer-márka egy kék színű kosárlabdát dobott piacra, amelyet Daniel Arsham tervezett.

A labdán egy különleges, a kollaborációt megörökítő logó is helyet kapott a Wilson védjegye mellett. A dombornyomott mintában pedig visszaköszön az Arsham Studio “A” és a Cavaliers “C” monogramja is.

A limitált darabszámban elérhető labdákat szalaggal átkötött Tiffany-kék dobozba csomagolják.

A kosárlabda nemcsak a különleges eseményre készült, hanem a vállalat 160 éves örökségéről is megemlékezik és tükrözi a kosárlabdához fűződő szoros kapcsolatát is. Az ékszergyártó vállalat 1977 óta készít díjakat, például az ő nevükhöz fűződik az ikonikus Larry O’Brien-ről elnevezett bajnoki trófeája, de WNBA Championship Trophy és az NBA döntő MVP-jének járó Bill Russel Trophy-ja is a Tiffany munkáját dicséri.

A labda tervezője, Arsham is jól ismeri a márka történetét, és úgy fogalmazott:

a kosárlabda, valamint a Tiffany & Co. közötti kapcsolat egyértelmű és jól megalapozott.

Ráadásul az idei All Star-gálát a dizájner szülővárosában, Clevelandben rendezték meg, így az alkalom még különlegesebb volt Arsham számára. Mint ismert, a LeBron James által vezetett Team LeBron nyerte a meccset, amin a liga történetének legeredményesebb hárompontos-dobóját, Stephen Curryt választották meg a legértékesebb játékosnak .

(Forrás: RobbReport, fotó: Tiffany)

nba | all-star | TIffany | kosárlabda

FOLYTASD EZZEL

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Megtaláltuk az üzletet, ahol életed kanapéját tervezheted meg megengedhető áron

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram