Új hálókocsis vonatok kötik össze Európa két nagyvárosát

A múlt héten indult Brüsszel-Berlin éjszakai vonat után hamarosan egy második járat is indul ugyanezen az útvonalon.

Európában a reneszánszát élik az éjszakai vonatok, a hálókocsis utak száma olyan gyorsan bővül, hogy mára nyomon követni is nehéz az újdonságokat, amelyek remek, környezetbarát alternatívát kínálnak a repülésre.

Néhány héttel ezelőtt indult útjára az European Sleeper által üzemeltetett Good Night Train járat, amely Brüsszelből Berlinbe közlekedik Amszterdamon keresztül. A vonat nagyszerűen összekapcsolja Németországot Hollandiával és Belgiummal, továbbá elősegíti az Egyesült Királyságba történő továbbutazást is.

Most egy másik, Brüsszelt és Berlint összekötő éjszakai járatot is bevezettek. A NightJet ltal működtetett járat a tervek szerint 2023 decemberében indul majd a cég vadonatúj hálókocsijaival.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty)

éjszakai vonat | brüsszel | hálókocsi | vonatút | belgium

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom